sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Kaipaatko ruokalistaasi vaihtelua ja ideoita ateriaksi?


Lapsuuden ruokatottumukset ja -mieltymykset seuraavat aikuisuuteen saakka. Siksi pidän tärkeänä sitä, että tytär oppii syömään hyvin ja terveellisesti. Ruuanlaittoon jää monessa lapsiperheessä vähän aikaa ja ruuaksi tarjotaan niitä ruokia, jotka lapsille parhaiten maistuu.
Nakkia ja lihapullia...kuulostaako tutulta?


Välillä tuntuu, että meillä syödään samoja ruokia viikosta toiseen. Silti samaan aikaan tahtoisin kasvattaa tyttäreni avarakatseiseksi ja ennakkoluulottomaksi, myös ruuan suhteen, tarjota monipuolista ruokaa ja kannustaa lasta syömään tai vähintäänkin maistelemaan erilaisia ruokia.


Kun minua pyydettiin mukaan Sannan ruokakassi kampanjaan, en epäröinyt hetkeäkään. Kyseessä on aivan huippujuttu! Sannan ruokakassi on palvelu, joka toimittaa kotiovellesi Sannan miettimän monipuolisen ruokalistan ja huolella valitut raaka-aineet monipuoliseen ruokalistaan. Kassissa käytetään aina kotimaista lihaa ja kanaa, runsaasti sesongin mukaisia kotimaisia kasviksia ja usein luomutuotteita. Tuontikasviksia käytetään etenkin talvisin, monipuolisuuden takaamiseksi. Ruokakasseja on erikokoisia perheen koon ja illallisten määrän mukaan. Palvelu säästää ennakkosuunnittelulta ja siltä ikuiselta miettimiseltä... "mitä meillä tänään syötäisiin?"


Saimme testattavaksi perhekassin neljälle henkilölle.
Meidän ruokakassista löytyi raaka-aineet seuraaviin illallisiin:
-Isoäidin paistettua kananpoikaa kermakastikkeessa
-Pienet tacoveneet ja vihanneksia
-Paistettua turskaa sekä punajuuria ja ruohosipulikastiketta
-Tomaattikeittoa ja persiljapaistettuja katkarapujaItse ihastuin eniten isoäidin paistettuun kananpoikaan kermakastikkeessa ja tacoveneisiin.
Niin herkullisia, yksinkertaisia, nopeatekoisia ja maistuivat tyttärellekin. Ehdottomasti kokeilemisen arvoisia ja jäävät meidän arkiruokalistalle molemmat!Neljän hengen perhekassin hinta on 74 € ja se sisältää raaka-aineet ja reseptit kolmeen tai viiteen illalliseen. Valittavana on myös gluteeniton perhekassi, pikakassi ja hedelmäkassi.
Lisää infoa vaihtoehdoista ja niiden hinnoista täällä: Sannan ruokakassi

Palvelu toimii pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla (Esim. Tuusula ja Nurmijärvi), Tampere, Turku, sekä uusina paikkakuntina Lahti, Hämeenlinna, Riihimäki, Seinäjoki, Vaasa ja Oulu. Sannan ruokakassin –sivuilta voi tarkistaa toimitetaanko palvelua omalle postinumeroalueellesi.

Ruokakassit toimitetaan maanantaisin klo 16.30-21.30. katkeamattomassa kylmäketjussa, suoraan kotiovelle. Jos toimituksen aikaan ei ole kotona, ruokakassit jätetään ovelle ja asiasta ilmoitetaan tekstiviestillä tai puhelinsoitolla.

Kun arkiruuista on kyse, liputan monipuolisille ja nopeatekoisille arkiruuille. Reseptien mukaan Sannan laatimien ruokien teko oli helppoa ja mukavaa. Suosittelen ehdottomasti vähintäänkin kokeilemaan palvelua ja nyt tarjolla olisi myös alennuskoodi!

Alennuskoodi on 8 euron arvoinen. Koodi täytetään tilauslomakkeeseen tilauksen yhteydessä.   Koodi: PRINSESSAJUTTU17/ Yhteistyössä Sannan ruokakassi /

2 kommenttia:

  1. Olisi kiva saada ohje tuohon taco-herkkuun ! Näyttää niin hyvälle. Mahtava idea tuo ruokakassi, toivottavasti muillekin paikkakunnille saadaan vastaava. <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos koodista. Meillä meni pikakassi kokeiluun. ☺

    VastaaPoista