maanantai 12. helmikuuta 2018

Käsityökirjat top 3 ja edullisia lanka-alennuksia/ Kuva: Adlibris /

Tässä minun mielestäni tämänhetken käsityökirjat top 3:

  Raikkaat rätit
(Camilla Schmidt Rasmussen, Sofie Grangaard, Helle Benedikte Neigaard)
Tästä kirjasta olen niiiiiin innoissani!
Blogiani jo kauemman aikaa seuranneet tietävätkin, että tiskirättien virkkaaminen on yksi lempikäsitöistäni. Omassa keittiössäni on käytössä pelkästään virkattuja tiskirättejä, koska ne ovat hyviä, kauniita ja koska en vain yksinkertaisesti koe omakseni kaupan kertakäyttöliinoja ja tiskirättejä. Enimmäkseen virkkaan tiskirättini ja siivousliinani suunnittelemillani malleilla, mutta tänään aion aloittaa tämän kirjan malleilla. Kirjassa on helppoja ja herkullisen näköisiä malleja sekä virkattuina ja neulottuina. Ohjeet ovat helpot, kirjassa on hyvät kuvat, ohjeet ja kaaviot. Kirja sopii hyvin myös aloittelijoille, siilä kirjan alkusivuilta löytyy Virkkuukoulu -osio, jossa on piirroskuvat sanallisten ohjeiden tueksi. Ihana kirja!

 Niina Laitinen: Villasukkien vuosi
Niina Laitinen on somesta huippusuosioon noussut neulesuunnittelija. Villasukkien vuosi on hänen ensimmäinen kirjansa, joka on ilmestynyt tammikuussa 2018. Kirjan ensimmäinen painos myytiin loppuun viikossa ja toinen painos loppui jo ennen kuin se ehti kauppoihin. Kirjan malleissa on sekä lyhyt- että pitkävartisia pitsi-, palmikko- ja kirjoneulesukkia sekä niiden yhdistelmiä. Malleja löytyy jokaiselle vuodenajalle. Tämä kirjan kuvat ovat erityisen kauniit, ohjeet ja kaaviot ovat helposti seurattavia. Vahva suositus minulta!

Muita ihania
(Tiina Arponen, Johanna Karttunen, Henna-Kaisa Sivonen)
"Muita ihania -käsityökirjan maailmassa hypistellään hattaranpehmeitä lankoja, retkeillään metsäpolulla itse ommeltu reppu selässä pomppien ja otetaan päiväunia virkatulla peitolla tuulessa lepattavan viirinauhan alla."
Tätä kirjaa en vielä omista, mutta tämä kuuluu "pakko hankkia"- listalleni!/ Mainoslinkit, Adlibris /

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti