tiistai 3. tammikuuta 2023

Oslo Skin Lab (alekoodi)

 // Yhteistyössä Oslo Skin Labin kanssa //

Olet varmasti kuullut Oslo Skin Labin The Solution -kollageenijauheesta?

 

Aloitin tuotteen käytön testimielellä ja olen testannut tuotetta nyt 4 kuukauden ajan. Heti näin alkuun totean, että olen vakuuttunut tuotteen toimivuudesta, joten en todellakaan aio lopettaa tuotteen käyttöä. Olen aivan rakastunut tuotteeseen! Ihoni on paljon tasaisempi, raikkaampi ja kuulaampi, kuin aikoihin.  Tuotetta on helppo käyttää - lisään sen aamulla lasilliseen vettä tai kahviini sekaan ja nautin juomani aamiaisen yhteydessä. Tässä on tärkeää se, että itse jauhe on neutraalin makuinen, joten se on helppo sekoittaa minkä tahansa juoman tai ruoan joukkoon.

 

Täytän syksyllä 47 vuotta ja minun iässäni pieniä juonteita on jo, ja kuulukin olla, mutta ne ovat nyt selkeästi madaltuneet. Tottakai ihon hyvinvointiin vaikuttaa moni asia ja seikat kuten geeniperimä, terveelliset elämäntavat, ravintorikas ruoka ja hyvät ihonhoitotuotteet. Näiden lisäksi tämän kollageenijauheen käyttöönoton jälkeen vaikutukset ihossani ovat huikean hyvät!

Jään tämän testijaksoni jälkeen jatkamaan tuotteen käyttöä päivittäisenä rutiinina.


 

Alennuskoodilla "PRINSESSAJUTTU60" saat Oslo Skin Labin jäseneksi ryhtyessäsi 60% alennuksen ensimmäisestä The Solution -pakkauksesta, jolloin hinnaksi jää vain 22,80 €. Jäsenenä saat myös  jatkuvan 30% alennuksen muista lähetyksistä. Saat 4 viikon annokset suoraan kotiisi, hinta sisältää toimituksen. Kokeile itsekin ja ihastu!

Tilaamaan pääset tästä.

Kiitos kuvista Valokuvaaja Jenni Joensuu!

3 kommenttia:

 1. Hei !
  täällä yksi mummu kyselee teetkö noita lasten juttuja (leikkiruokaa) ,tilauksesta.+ JOS..TILAISIN koko tuollaisin kesäpaketin ,jätskit ,mansikat ym ?
  t.Liisa

  VastaaPoista
 2. Hei, laitatko minulle viestin sähköpostitse prinsessajuttu@gmail.com, kiitos!

  VastaaPoista
 3. Kiitos 🤍
  Todella kauniita,ja taidolla tehtyjä !
  Hyvää viikonloppua! 🌷🌷🌷
  t.Liisa

  VastaaPoista