maanantai 18. kesäkuuta 2018

Prinsessa Belle tyttären synttäreillä!


Viikonloppuna meillä juhlittiin tyttäreni syntymäpäivää. Tytär toivoi aiemmin keväällä Belle synttäreitä ja sellaiset hän myös sai. Kameran muistikortissa on hurja määrä ihania kuvia ja minä fiilistelen kuvia lähes sanattomana. On vaan niin kiva katsoa kuvia onnistuneista juhlista. Mikään ei ole itselleni tärkeämpää, kuin nähdä oma lapsi onnellisena.
Meillä oli todella ihana ja onnistunut juhlapäivä!


Tyttären syntymäpäiville oli kutsuttu 14 lasta, joista 10 pääsi tulemaan.
Sukulaisia ja muita aikuisia kävi päivän aikana 11.
Prinsessa Bellekin oli saanut kutsun juhliin. Uskottehan, kun sanon että lapset olivat niiiiiiin iloisia ja onnellisia hänen vierailustaan?


 Ensimmäistä kertaa tein itse täytekakun tyttären synttäreille. Ehkä se ei ollut maailman kaunein, mutta se oli kuitenkin itse tehty ja lapsen toiveiden mukaan täytetty ja koristeltu. Kaikki muutkin tarjottavat tytär sai itse valita ja menu oli näinkin perinteinen: keksejä, mansikoita, vaahtokarkkeja, donitseja, muffinseja, mansikkamehua, sipsejä ja popcornia.
Aikuisille olin tehnyt suolapalaa erikseen.


 Paperiastiasetti on teippitarhasta. 
Setti sisältää paperiastiat, paperipillit, paperipusseja kaverilahjoja varten ja Washiteippiä (postauksen lopussa kuvat kaverilahjoista).Prinsessa Bellen (eli Juhlaprinsessan eli Miljan) vierailu kesti 2 tuntia ja sen aikana jokainen lapsi sai oman glitterisen kasvomaalauksen taitavan Miljan maalaamana. Muuta ohjelmaakin oli, kuten tanssia ja leikkiä. Belle on sydämellinen, lempeä ja lämmin prinsessa ja hahmo sopii Miljalle aivan äärettömän hyvin. Niin ihana hän on itsekin!
Synttäreiden loppupuolella otimme vielä ulkona muutaman kuvan. Bellellä oli oma teepannu ja teekupit mukana ja siinä nuo kaksi prinsessaa isuivat kiven juurella ja joivat teetä vielä ennen kun Belle lähti kotiinsa Ranskaan.

Aivan ihania nuo kaksi prinsessaa ja heidän teehetkensä, en kestä!

Kiitos Milja, kun olit juhlissa mukana, olet tosi taitava!

Juhlaprinsessa toimii Tampereen alueella, kurkkaa lisää infoa täältä.
  Lisäksi löydät Juhlaprinsessan myös Facebookista ja Instagramista.

Kaverilahjat

Kotiin lähdön aikaan lapset saivat mukaansa pienet paperipussukat, joihin olin pakannut muutaman herkun lisäksi virkkaamani rusettiponnarit. Vieraat lähtivät iloisina ja prinsessavierailu muistetaan varmasti pitkään
/ Paperiastiat, paperipussit ja teipit, saatu Teippitarhasta /
/ Prinsessavierailusta saatu alennus /

5 kommenttia:

  1. Voi miten ihanat synttärit! Voin vaan kuvitella lasten innon, kun prinsessa on saapunut juhliin:) Ja nuo kuvat, ihan huikeita!! Varmasti jäi lapsille pitkäksi aikaa muisteltavaa.

    VastaaPoista
  2. Oi, miten ihanat juhlat olit järjestänyt tyttärellesi. Varmasti ikimuistoiset. Ja, miten kaunis tuo sinun oma prinsessasi. Onnittelut vielä hänelle! <3

    VastaaPoista