sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Pieni bambu liina
IINUn blogissa näin pienen ja sievän virkatun liinan,
ja samanlaisen halusin minäkin virkata.

Lanka on ihanaa Novitan bambu lankaa
ja malli on tosi söpö,
ohje siihen löytyy:  täältä


7 kommenttia:

 1. Heips!Kiva kun löysit blogiini!Oli tarkoitus tulla "esittäytymään" jo silloin kun lukijaksesi itseni klikkasin,mutta blogisi inspiroi minut hetkeksi koukkua heiluttamaan.Siis niin kertakaikkisen upeita ovat käsityösi,että!Kiitos ohjeista,joita auliisti jaat!Olen ihan koukussa :)
  Tein postauksen ohjeillasi tekemistä jutuistani ja mainitsin sekä linkitin blogisi...onhan ok?
  Tuo tekemäsi liina on niin kaunis ettei sen päälle raaski mitään laittaa,edes kaunista perhosta.. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika, ja niin kiva kuulla kun olet innostunut virkaamaan ohjeistani. Kiitos paljon myös linkityksestä, se on erittäin ok! :)

   Poista
 2. Tämä on kyllä tosi nätti malli! Minäkin tulostin tuon ohjeen joskus itselleni, mutta en ole saanut aikaiseksi kokeilla. Langan väri sopii malliin tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 3. Ensiksi tuhannet kiitokset kauniista ja inspiroivasta blogistasi! Sitten aloittelijan tyhmä kysymys: virkataanko tämä söpöläinen ilman langan katkaisua välillä? Jos aloittaa keskeltä, mitä tapahtuu 3. kerroksen jälkeen? Olen yrittänyt miettiä ohjetta vaikka miten päin, mutta en keksi, miten ensimmäiset "terälehdet" ilmestyvät :-) Se, ettei hallitse itämaisia kieliä, on omiaan hankaloittamaan tehtävää entisestään. Kiitos, jos osaat ja viitsit auttaa! Kesäterveisin Lavinia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Tiedätkö, ihan samaa pähkäilin itsekin kunnes hoksasin. Elä siis katkaise lankaa, kolmas kierros tehdään ohjeen mukaan ensin pylväitä, sitten 6kjs, sitten taas pylväitä jne. kierros loppuun. Seuraavalla kierroksella tehdään 15 pylvästä siihen edellisen kierroksen 6kjs:n kaareen ja sen jälkeen yksi kiinteä silmukka, sitten taas 15 pylv. jne kierros loppuun.

   Toivottovasti tää nyt vähän valaisi asiaa :)

   Poista
 4. Valaisi todellakin! Kiitos ihana Mira! <3 Yrittämään uudelleen > t. Lavinia

  VastaaPoista