perjantai 27. kesäkuuta 2014

Kirjavinkki


Ihana Mekkotehdas kirja on vihdoin minullakin!


Kirja ei varmaankaan sen suurempaa mainostusta kaipaa, uskon että kirja on aika monelle pikkutytön äidille jo ennestään tuttu. Sen verran kuitenkin kerrottakoon, että kirja on Mekkotehdas -blogistien Kirsin ja Sunnan käsialaa, kauniit ja inspiroivat kuvat puolestaan ovat Krista Keltasen ottamia. 
Kirjan mukana on kaksi kaava-arkkia ja kaavoja löytyy koossa 86/92-122/128.  Sivuja kirjassa on 135. Mekkojen lisäksi kirjassa on kivoja askarteluideoita ja -ohjeita sekä valtavasti leikki-, sisustus- ja koristeluideoita!


 Kirjaa selatessa tekisi mieli heti alkaa ompelemaan, ja suunnitelmissa onkin ommella tyttärelleni mekkoja kirjan kaavoilla, ensin vaan pitäisi metsästää ihania kankaita! :)


Virkkauksia luvassa taas ensi viikolla, sitä ennen toivotan vielä mukavaa viikonloppua ihan joka ikiselle!


6 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Kävin heti tilaamassa tuon ihanan kirjan myös itselleni, kun kerran noin edullisesti saa. Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, kävin tilaamassa kans kirjan. Ennen en oo sitä raskinut ostaa..

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä! Itselläni ei tyttölasta ole, mutta uskon, että voin työssäni hyödyntää kirjan antia. Tilaus tehty ja nyt vain odottelemaan! Lämmin kiitos myös ihanasta blogistasi :o)

  VastaaPoista
 4. Niin ihana kirja! Olen lainannut Mekkotehdasta kirjastosta, mutta kovasti tahtoisin sen omaksi :)

  VastaaPoista
 5. Kivan tuntuinen kirja, voi kun vaan osaisi itsekin ommella! Virkkuutöitäsi taas innolla täällä odotellaan ;) Ihanaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 6. Ihana opus! Löytyy hyllystä, mutta ompeluinto on ollut ihan kateissa.. Ehkä kaivan taas kirjan esille ja laitan koneen soimaan :) Kiitos muistutuksesta!

  VastaaPoista