maanantai 1. helmikuuta 2016

Silkinpehmeät kädet (Alessandro)"Käsien kieli - kosketus, tunteminen, tarttuminen. Kädet ovat osa elämäämme. Ne voivat olla pehmeät, hellät -voimakkaat ja lujat. Ne tunnistavat ja muistavat. Kädet voivat ilmaista tunteita, luovuutta tai mielialaa. Ne voivat pitää kiinni ja päästää irti. Ne voivat välittää turvallisuutta, ne voivat parantaa ja lohduttaa. Kädet paljastavat enemmän kuin luulemme, sillä kädet kertovat miten me elämme elämäämme"


Virkkaajan kädet ovat käytössä aamusta iltaan. Välillä on myös tilanteita, jolloin kädet ovat paljon esillä ja katseiden alla, -esimerkiksi silloin, jos opetan muita tai olen myymässä töitäni myyjäisissä tai muissa tapahtumissa. Näin talvisin käsien hoitamiseen ja ulkonäköön tulee kiinnitettyä enemmän huomiota, sillä kuivuus näkyy käsissäni välittömästi ilmojen viiletessä ja pakkasten paukkuessa.
Kylmässä, samoin kuin kuivassa sisäilmassa käsien iho kuivuu tavallista herkemmin. Usein toistuvat pesut kuivattavat ja vanhentavat käsien ohutta ihoa.


Sain tammikuussa SpaShop.fi:lta paketillisen ihastuttavia alessandro -sarjan käsien hoitotuotteita testiin,
kääreiden alta paljastui käsikuorinta, ravitseva käsivoide, suojaava käsiseerumi,
 kynnenkovettajalakka, täyteläinen käsivoide, kynsinauhavoide, ja My Love käsivoide.
 


 Olen ollut näistä tuotteista aivan fiiliksissä, ja uskon että monet tämän sarjan tuotteista tulevat jäämään aktiivikäyttööni jatkossakin. Pieni panostaminen käsien hoitoon kannattaa. Suosittelen lämpimästi tutustumaan sarjan tuotteisiin, nämä tuotteet ovat hurmanneet ainakin minut aivan totaalisesti!
Alessandro-tuotteissa rakastuin niiden raikkaaseen tuoksuun ja kevyisiin, nopeasti imeytyviin koostumuksiin. Plussaa tulee tietysti myös kauniista ulkonäöstä; pieni loistokkuus arkeen on aina paikallaan! Pienen lapsen äitinä aika on välillä hieman kortilla, joten arvostan tuotteiden helppokäyttöisyyttä ja tehokkuutta. Käsikuorinta kestää 60 sekuntia ja sen jälkeen levittämäni voide imeytyy nopeasti.
Alessandron Nice Day käsivoidetta olen myös suositellut monille ystävilleni, jotka inhoavat useimpien käsivoiteiden ”rasvaista” fiilistä iholla.
Kaikki rakastavat pieniä, hyväntuoksuisia lahjoja : My Love käsivoide 


"Alessandro HAND!Spa -käsienhoitotuotteet elävät käsiesi mukana pitäen ne kauniina päivästä päivään. Noin 20-vuotiaana ihon kollageenin tuotanto vähenee, iho löystyy ja alkaa rypistyä. Nuorena aloitetut käsienhoitorutiinit ehkäisevät ikääntymisen merkkejä. HAND!Spa -sarjan kosteuttavat tuotteet antavat käsien iholle kestävää kosteutusta, jonka ansiosta iho pysyy pehmeänä ja kimmoisana. Kosteuttavat tuotteet sopivat kaikille.  HAND!Spa -sarjan ikääntymistä ehkäisevät tuotteet ovat optimaalisia kuivien tai ikääntyvien käsien hoitoon. Ihon ikääntymistä ei voi pysäyttää, mutta säännöllisellä hoidolla sitä voi huomattavasti hidastaa."

/ Yhteistyöpostaus /

3 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia varmasti hyvistä tuotteista. Kiitos hyvästä vinkistä ystävänpäivälahjaksi :)

    VastaaPoista
  2. Kauniita purkkeja, tykkään tosi paljon tuosta lasi/ jäämäisestä ulkonäöstä.
    Varmasti käsillään työtä tekevän kädet ovat kovilla näin talvella, Suomen ilmasto on haasteellinen iholle. Muistathan myös aina käyttää ulkona lyhyilläkin, vaikka vain autolle meno matkoilla käsineitä:)Se pelastaa paljolta kuivumiselta.

    VastaaPoista