tiistai 10. toukokuuta 2016

Äidille ja tyttärelle (Silverjunglelta)


Pitkästä aikaa postausvuorossa vaatejuttuja.

Katsokaas tyttären uusia kesävaatteita, onko vähän söpöt!Meillä on myös ihanat uudet collarijakut molemmilla, tykätään niistäkin ihan älyttömästi!
Viikonloppuna otimme ensimmäistä kertaa käyttöön uudet vaatteet, jotka Silverjungle lähetti meille uusimmasta mallistostaan jokin aika sitten. Kuten olen jo aiemmin maininnut, Silverjunglen vaatteet ovat jo pitkään olleet lähellä sydäntäni. Kevät/kesä 2016 malliston vaatteet ovat jälleen kerran ihania, vetoavat ainakin meikäläiseen. Kevät/kesä 2016 mallisto on uskollinen Silverjunglefaneille; löytyy raitaa, tähtiä ja kukkakuosia. Tykkään siitä, kun vaatteet ovat ajattomia ja yhdisteltävissä keskenään. Ihan älyttömän söpöä on mielestäni myös pukeutua tyttären kanssa minime -tyylillä, eli samanlaisiin vaatteisiin. Mallistosta löytyykin monta ihanaa samisteluvaatetta äideille ja tyttärille.

Ehdottomasti peukutan myös Silverjunglen ideologialle ja tavoitteille, jotka ovat:
"Haluamme tarjota korkealaatuisia vaatteita ja asusteita, jotka täyttävät meille tärkeät ekologiset ja eettiset vaatimukset. Varmistamme henkilökohtaisesti auditointi- ja sertifiointijärjestelmien avulla, ettei yksikään tehtaistamme käytä lapsityövoimaa ja että kaikki tehtaamme tarjoavat työntekijöilleen kunnolliset työskentelyolosuhteet".Mallisto kevät/kesä 2016 löytyy täältä
ja ostoksille pääset täältä.

Löytyykö teidän kaapeista Silverjunglen vaatteita?

/ Yhteistyöpostaus /


3 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia. Ja, ihanat vaatteet neidillä!

    VastaaPoista
  2. Nuo vaatteet jäivät kyllä nyt pikkutytön hiusten varjoon... Ihailin joka kuvassa näitä mahtavia hiuksia!!!!

    VastaaPoista