torstai 6. lokakuuta 2016

Äänestä suosikkiblogiasi ja osallistu arvontaan!


5.11 järjestetään Helsingissä Inspiration Blog Awards -gaala, ja nyt on käynnissä äänestys, jossa äänestetään parhaita blogeja. Mukana on Prinsessajuttu -blogikin!

Ehdokasblogit on jaettu kolmeen sarjaan Indiedaysin tulevan uudistuksen mukaisesti. 
Foodlover -sarjassa ehdolla ovat maan vaikuttavimmat ruoka- ja leivontasisältöjen tuottajat. 
Lifie -sarjassa on ehdolla kotiin, sisustukseen, perheeseen ja harrastuksiin liittyviä blogeja ja somevaikuttajia (Prinsessajuttu -blogi löytyy Lifie -sarjasta). 
Indiedays -sarjassa ehdolla ovat parhaat kauneuteen, trendeihin, muotiin ja elämäntyyliin keskittyvät somevaikuttajat. Jokaisessa sarjassa palkitaan kaksi voittajaa: lukijoiden suosikki sekä tuomariston valinta.

Jos pidät blogiani innostavana, inspiroidut siitä ja haluat antaa sille äänesi, olisin erittäin iloinen! Jokainen annettu ääni ja teidän lukijoiden antama tuki merkitsee minulle äärettömän paljon.

Voit äänestää suosikkiblogiasi osoitteessa:

http://www.inspirationblogawards.com/ehdokkaat/

Äänestyksen yhteydessä voit osallistua myös arvontaan. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan
5 kpl kahden hengen lippupaketteja 5.11. järjestettävään Inspiration Blog Awards -gaalaan.
Linkki arvontaan sekä säännöt löytyvät myös äänestyssivulta.8 kommenttia:

 1. Mä olen kyllä kauhean pahoillani, että niin ihana blogisi sisältää nykyään niin paljon tuotemainontaa ja sponsoroituja juttuja. Valitettavasti monen muunkin ihana bloggarin kanssa on käynyt samoin.
  Mainostajat ovat tajunneet kuinka suuri lukijakunta hyvillä bloggareilla on ja saavat helposti bloggarin tähän ansaan ilmaislla tuoteilla... ja kohta blogi sisältää vain mainoksia :-(

  Hyvää syksyä kuitenkin ja teet aivan ihania käsitöitä

  Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Kiitos kommentistasi, harmi että koet asian noin. Avaan ihan pikkuisen tätä aihetta oikein mielelläni, koska kokonaisuus ei ehkä muuten avaudu lukijoille. En missään nimessä koe olevani ansassa, enkä ole kokenut niin missään vaiheessa. Mietin yhteistyöasiat aina hyvin tarkkaan, enkä koskaan kirjoita aiheesta mikä ei itseäni kiinnosta tai mistä minulla ei ole mitään hyvää sanottavaa. Seison selkä suorassa mielipiteitteni takana, mikäli kyseessä on tuotearvostelu.
   En myöskään voi puhua muiden bloggareiden puolesta, vain omastani. Yhteistyöjuttuja ja mainontaa, kuten meitä bloggaajiakin on niin monenlaisia.

   Itseäni joskus harmittaa se, että jotkut lukijat ajattelevat bloggaajien saavan tuotteita ilmaiseksi, ikäänkuin ne tippuisivat taivaasta... ensinnäkään en koe että arvosteluun tulevat tuotteet tulisivat ilmaiseksi. Töitä jokaisen jutun tekemiseen tulee tehtyä. Joskus palkkio yhteistyöstä on raha (teen verokortilla) ja joskus saan tuotteita testiin jolloin ne jäävät omaan käyttöön. Töitä tämän blogin eteen olen tehnyt ihan hirveästi kohta jo neljän vuoden ajan ja tämänpäiväinen tilanteeni on onneksi jo sellainen että saan blogin kautta mainostuloja ja palkkioita. Tekisinkö tätä, jos en tästä mitään saisi? Käyttäisinkö siihen näin paljon aikaani...? Tottakai tämmöisiä asioita on tullut mietittyä vuosien varrella, blogin kirjoittaminen ja käsityöohjeiden kirjoittaminen vie kuitenkin aika paljon aikaa.

   Haluaisin muistuttaa, että lehdissä ja telkkarissakin on mainoksia, urheilutapahtumissa on sponsoreita jne...
   Tiedän että kaikki eivät tykkää mainonnasta, mutta onneksi ne voi silloin skipata.

   Olen iloinen kuitenkin siitä, jos muu tuottamani sisältö sinua kiinnostaa, joten kiva jos käyt täällä jatkossakin :)

   Ihanaa syksyä sinulle!

   Terkuin, Mira

   Poista
 2. Sattumalta osuin Prinsessajuttu blogiin. Tätä piti selata mielenkiinnolla, En malttanut lopettaa ennenkuin vanhemmatkin tekstit oli selattu.
  Aivan ihastuttavia käsitöitä, kauniisti tehtyinä.

  VastaaPoista
 3. Olen Kirsin kanssa samaa mieltä, kuinka tämä mielenkiintoinen blogi on muuttunut ns. kaupalliseksi toiminnaksi. Kysellään itse jopa mahdollisuutta mainostaa tuoteitta blogissaan ja saadaan samalla hyöty itselleen (ilmaisilla tuotepaketeilla yms.). Eikä mielestäni blogia voi ajatella työnä, jolla saadaan voita leivän päälle ennemminkin harrastuksena eikä tulonlähteenä.
  Blogi on mennyt huonompaan suuntaan vuosien varrella näiden "käsirasvojen, vaatteiden, yms.." mainonnan jälkeen, joka on hyvin harmillista.

  - Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Maija & Kirsi"

   Jokainen kirjoittaa omaa blogiaan kuten haluaa ja eikös jokainen ole myös vapaa itse päättämään mitä työtä haluaa tehdä ja mitä harrastaa.

   Poista
 4. Minusta tämä on niin mahottoman inspiroiva blogi, ainut, mitä seuraan ja tiedän, mitä vaatii se, että teet meille nähtäväksi ihania käsitöitä, niitä ei vain hetkessä valmiiksi saa. Ottaen vielä huomioon sen, että on perhe ja muutakin, miksei saa hyötyä mainosjutuilla? Jos eivät ne postaukset satu kiinnostamaan, hyppii yli ja etsii ittelle kiinnostavia juttuja, täältä saa koko ajan niin mahottoman hyviä ideoita. Kiitos sinulle, kun jaat ne meidän kanssa. Äänestetty on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS Tuula, olet IHANA! ♡

   Aivan ihanaa, kun sinunkaltaisia ihmisiä on, jotka ymmärtävät! :)

   Minä oon tästä aiheesta usein jutellut muiden bloggaajien kanssa, ja toki meitä harmittaa ihmiset jotka ajattelevat niin ettei tästä bloginkirjoituksesta saisi itse mitään hyötyä. Perheellisenä koen niin, että kaikki aika mikä tähän menee on muulta perheeltä pois, joten senkin takia on ilo saada tekemästään työstä korvausta.

   Sinun kommenttisi lämmittää mieltäni suuresti, kiitos Tuula! ♡

   Ihanaa viikonloppua!
   Terkuin, Mira

   Poista