perjantai 10. helmikuuta 2017

Luonnollisen kosmetiikan yllätysboksi (+alekoodi)Moni teistä on varmaan kuullut Bette Boxista?
Se on kuukausittain toimitettava yllätyspaketti, joka sisältää 4-6 kauneustuotetta tunnetuilta kosmetiikkabrändeiltä ja maksaa 16,90 €/kk. Nyt myyntiin on tullut erä Green Boxia, joka sisältää 
pelkästään luonnollista kosmetiikkaa ja ilmestyy vain tämän yhden kerran.
Minä sain tämän blogini myötä oman Green Boxini ensimmäisten joukossa ja nämä kaikki ihanat sieltä löytyivät:

Hyvän Olon Maailman Make-up Blender meikkisieni
"Make-up Blenderin ainutlaatuinen koostumus, muotoilu ja käyttötapa kosteana saavat meikin levittymään iholle unelmanohuesti ja tasaisesti ilman rajoja. Ihon pienet virheet peittyvät tehokkaasti saaden ihon näyttämään paremmalta kuin koskaan."
 
Hyvän Olon Maailman Pure Konjac Sponge kasvosieni
"Ihonpuhdistuksessa sieni on vertaansa vailla. Sieni syväpuhdistaa ja kuorii kevyesti ihon pinnalta kuolleet ihosolut jättäen ravitsevan ja ihoa suojaavan kolloidisen kalvon ihon pinnalle. Päivä päivältä iho tuntuu paremmalta, näyttää kirkkaammalta ja kuulaammalta."
 
Nurme Grapefruit Sugar Scrub kuorinta-aine
"Raikas vartalokuorinta sisältää greippiä, sokeria ja vaaleanpunaista savea. Mineraalirikas vaaleanpunainen savi parantaa ihon elastisuutta samalla kun C-vitamiinia sisältävä greippi kiinteyttää ja silottaa ihoa sekä antaa tuotteelle herkullisen tuoksun. Säännöllisesti käytettynä kuorinta-aine vähentää selluliitin muodostumista."
 
Madará Nokkonen Daily Defence voide
 "Ihoa elvyttävä ja kuivumiselta sekä ilmaston ääriolosuhteilta suojaava tehovoide. Käytä kasvoille, käsiin, kyynärpäihin, huuliin — koko vartalolle tarpeen mukaan. Tuote on yksi Mádaran best sellereistä!"
 
 Korres Guava Body Butter
"Virkistävä sekoitus trooppisista hedelmistä. Pehmentävä ja kosteuttava voide kuiville kyynärpäille, kantapäille ja polville. Ideaali estämään raskausarpien syntyä."
 
Lavera Hand Cream
"Syksyllä uudistunut suosittu käsivoide suojelee ja kosteuttaa käsien ihoa luomumanteliöljyn ja -sheavoin voimalla."

(Kursivoitu teksti lainattu Bettebeauty.fi -sivustolta) 


Boksit toimitetaan helmikuun lopulla ja bokseja on myynnissä vain rajoitettu erä.
Koodilla prinsessajuttu saa Green Boxin hintaan 17,90€ (norm. 19,90€).
Voimassa 12.2.2017 asti.

Ole siis nopea jos tahdot päästä tutustumaan näihin luonnonkosmetiikan valikoituihin tuotteisiin tai tilata boksin lahjaksi ystävälle! Minä ainakin tykkäsin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti