tiistai 13. helmikuuta 2018

Testissä: EcoTools hiusharjat


En millään malta olla kertomatta teille Ecotools hiusharjoista, joita sain arvioitavaksi Hyvinvoinnin Tavaratalosta. 5-vuotiaalla tyttärelläni on alaselkään saakka ulottuvat hiukset, jotka ovat melko paksut. Hänen hiustensa harjaaminen iltaisin on minulle ihana rituaali, jota voisin tehdä loputtomiin. Pitkien ja paksujen hiusten hoidossa hyvä hiusharja on erityisen tärkeä. Hiusten harjaamisen tärkein kriteeri on tietysti se että harja selvittää hiukset katkomatta niitä. EcoTools Lapioharja on siihen tarkoitukseen paras. Minulle tärkeää on myös se että tytär tykkää siitä kun harjaan hänen hiuksiaan. Joskus jos joku harja satuttaa lapsen päänahkaa ja katkoo hiuksia, niin lapsi ei anna harjata hiuksiaan. Hyvä harja liukuu hiusten läpi ilman kipua ja tuntuu hyvältä myös päänahassa. Pitkille hiuksille suunnattu lapioharja sai täydet pisteet.

Itse testasin EcoTools föönausharjaa ja EcoTools Silottava & Kiiltoa Antavaa Harjaa.

Niistä kerrotaan näin:
"Ecotools Silottava & Kiiltoa Antava Harja on harja, jonka ainutlaatuinen EcoVent-ominaisuus kuivaa hiukset 20 % nopeammin. Tällöin hiukset altistuvat vähemmän kuluttavalle kuumuudelle. Harjan muotoilun ansiosta, se jakaa hiusten kosteuden tasaisesti ja antaa niille lisää kiiltoa"
"EcoTools Föönausharja on hiusten kuivaamisessa oiva kaveri! Harjan avulla hiukset kuivuvat 40% nopeammin. Harjan ainutlaatuinen muotoilu päästää lämpimän ilmavirran harjan läpi, näin tehostaen kuivausta. Koska kuivaus on nopeampaa, hiukset eivät ehdi vaurioitua lämpökäsittelystä. Harja ei myöskään jätä hiuksia sähköisiksi"
 Testitulokset ovat seuraavanlaiset: Hiukset oikeasti kuivuivat nopeammin kuin aiemmin, ja olivat helposti harjattavat. Harjat tuntuivat hiuspohjassa erityisen ihanilta ja takut suoristuivat alta aikayksikön. Nyt kun olen näitä muutaman viikon testaillut, voin todeta että harjoissa todella on eroja! EcoTools hiusharjat ovat erittäin kukkaroystävällisiä (12,95-15.95€) ja toimivia. Näistä harjoista on pelkästään hyvää sanottavaa ja surutta heitin vanhat harjat roskiin, niille ei ole enää käyttöä meidän kotonamme.

5-vuotiaan tyttäreni ja itseni lisäksi testiryhmään liittyi lyhyet hiukset omaava äitini, joka testasi EcoTools pyöröharjaa. Pieni pyöröharja sopii hyvin hiuksiin, joihin halutaan lisää kuohkeutta.

Eniten kiinnostuimme äitini kanssa väittämästä jonka mukaan näillä harjoilla harjatessa märät hiukset kuivuvat 20-40%  nopeammin. Nyt se on testattu -pitää paikkansa.

/ Harjat saatu, Hyvinvoinnin Tavaratalo /

4 kommenttia:

 1. Ooh, kuulostaa hyvältä! Olen tykännyt mm. EcoToolsin meikkisiveltimistä ja mielestäni firmalla on myös hyvä asenne, joten nämäkin voisivat lähteä kokeiluun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Asenne on oikein hyvä :)
   Kyllä näitä harjoja on ilo suositella :)

   Poista
 2. Aivan ihanat. Voisin kokeilla. anneli.kaikkonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Pakko varmaan tilata Ellokselta tuo lapioharja. Oma tukkani on erittäin helposti takkuuntuva. Varsinkin päälaen hiukset ovat ihan kuin "eri ihmisen hiuksia" kuin takana oleva hiusosuus, joka on todella hyväkuntoinen. Käytän aina kunnon tuotteita,mutta sellaista hoitoainetta en vielä ole löytänyt, jolla saisin päälaen pumpulitukan sileäksi. Tukkaa lähtee hirveästi, joten joskus annan sen olla takussa...karmeaa, sanoo varmaan kampaajat. Nämä paljon kehutut Tangle-harjat ovat varmaan yksi syy hiusten lähtemiseen. Eivät sovi kuitenkaan hienon hiuksen takuille.

  VastaaPoista