torstai 15. maaliskuuta 2018

Lelujen säilytysratkaisuja

/ Yhteistyöpostaus /








 Tätä järjestyksen ihmiset hokevat: jokaisella tavaralla on oltava oma paikkansa.
Järjestelijä-ja-organisoija-minä kuittaa.

  Orthexin SmartStore-säilytyssarjan laatikoihin lanseerattiin helmikuussa kolme kaunista väriä: roosa, harmaa ja akvamariini. Yhteistyöehdotus Orthexilta säilytyslaatikoihin liittyen tuli hyvään aikaan ja vastasin myöntävästi. Näin heti jo mielessäni, kuinka tyttären lelut saadaan järjestykseen.

Muutama viikko sitten siivosimme tyttären kanssa yhdessä hänen huoneensa ja erityisesti järjestelimme hänen tavaroitaan. Jotta pienet lelut kuten Shopkinsit, Sylvanias Family hahmot ja Lego Friendsit eivät kertyisi sinne sun tänne, on niille nyt omat kannelliset laatikot, jonne ne voi laittaa leikin jälkeen. Pienimmät SmartStore -laatikot sijoitimme lipaston laatikoihin ja osa laatikoista saa olla näkyvillä tyttären kirjoituspöydän lokerikossa. Tyttären korut, paperit, piirrustukset, värityskirjat, askartelutarvikkeet, barbinuket, pinnit ja pompulat löysivät omat paikkansa, -kaikki järjestyksessä omissa laatikoissaan. Ja voin kertoa, että järjestys on säilynyt!
"SmartStore Colour -laatikoita löytyy seitsemässä eri koossa, tilavuudeltaan 2 litrasta  jopa 50 litraan. Pinottavat laatikot säästävät säilytystilaa ja osaan laatikoista on saatavilla erillisiä sisäosia, joiden avulla  pikkutavarat pysyvät järjestyksessä. Kannet pysyvät sulkijoiden ansiosta tiukasti kiinni." 
(Lähde: Orthex Group)

4 kommenttia:

  1. Oi ompas hyvässä järjestyksessä nyt:) Ihanan värisiä nämä uudet laatikot. Minun pitäisi järkkäillä tytön huonetta myös ja nämä pienet laatikot olisivatkin hyviä tähän tarkoitukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Hilu! :) Suosittelen varsinkin juuri nämitä pieniä laatikoita. Ihan parhaita kaiken pienten lelujen ja pikku sälän säilytykseen :)

      Poista
  2. Oiii mun sisäinen järjestelijä hyppii täälä tasajalkaa:) Ihanat nuo laatikot, ja tosi kivat väritkin!

    VastaaPoista