keskiviikko 1. elokuuta 2018

Kesäkuulumisia ja ihonhoitoa Korealaiseen tyyliin


Kesä, rannat ja aurinko -täydellistä!
Aurinko, tuo elämän lähde, on paahtanut tänä kesänä paljon ja tuonut samalla iloa ja virkeyttä. Eilen Suomessa on mitattiin kuluvan kesän viideskymmenes hellepäivä ja tänäänkin helteinen sää jatkuu. Viime vuonna Suomessa oli hellettä vain 19 päivänä, joten ero viime vuoden tilastoihin on suuri. Eikä tämä kesä vielä sentään ole loppunut :)
Meillä on tyttären kanssa kesälomaa vielä hieman jäljellä, siinä syy miksi blogi on päivittynyt viimeaikoina niin harvakseltaan. Me ollaan oltu pihalla ja uimarannoilla.
Aivan huippua on myös se, että tytär on oppinut kesän aikana uimaan!
Ensi viikolla tytär sitten aloittaakin eskarin ja itse aloitan samaan aikaan työnteon.

Kesällä ihonhoito on tärkeää, koska aurinko kuivattaa ihoa hurjasti.
Sain eleveniltä testattavakseni maineikasta Korealaista kosmetikkaa.
Oletko jo kuullut Korean Kosmetiikasta (tunnetaan myös nimellä K-Beauty)?

Korean kerrotaan olevan ihonhoidon uusi suurvalta, joka on ihonhoidon innovaatioissa peräti 12 vuotta muuta maailmaa edellä.


 Kangasnaamiot – hauskempaa ihonhoitoa
Arvon leidit, näillä helteillä on tehokosteutus todella paikallaan! Kuvassa suosittuja Korealaisia kangasnaamioita. Kangasnaamiot (sheet mask) ovat korealainen keksintö, joista on tullut maailmalla supersuosittuja. Kertakäyttöinen kangasnaamio on ohutta puuvillaa, joka on kastettu vaikuttavia ainesosia sisältävään seerumiin. Naamion annetaan vaikuttaa iholla 10-20min, jonka jälkeen se poistetaan. Ihoa ei tarvitse huuhdella tämän jälkeen ollenkaan. Koreassa näitä käytetään joka päivä, itse käytän kosteuttavia naamioita kaksi kertaa viikossa. Tyttären mielestä on äärettömän hauskaa, kun laitan pandanaamion tai kissanaamion kasvoilleni. Hän ottaa minusta kuvia ja näyttää niitä kavereilleen :)

Kangasnaamioita on erilaisia: toiset kosteuttavat, toiset ehkäisevät juonteiden ja ryppyjen syntymistä, toiset taas kirkastavat ja tasoittavat ihon sävyä. Kangasnaamioiden hinnat pyörivät parista eurosta ylöspäin.

Itse olen kokeillut kolmea eri naamiota:
Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Cat
Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Panda
ja Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Pug
Annan täydet suositukset näille.
Suosittu ja palkittu Holika Holika Soothin Gel Aloe99% sopii täydellisesti kesään ja auringossa vietetyn päivän jälkeen iholle levitettäväksi. Aloe veraa sisältävä geeli levittyi hyvin ja imeytyi sekunneissa, iho suorastaan joi sen. Ihon pintaan jäi ihana tunne, eikä lainkaan tahmainen. Kaunis design on extraplussaa.
Tämä tuote jää käyttööni.

Holika Holika 3 Seconds Starter Lifting & Moisturizing Collagen vaikuttaa hyvältä näin viikon käytön jälkeen, tämä tehotuote imeytyy hyvin ihoon. Tuote on tarkoitettu ikääntyvälle iholle, joten sopii hyvin ainakin tämmöiselle +40 ikäiselle. Tuotetta käytetään ennen seerumia ja kasvovoidetta, jolloin se tehostaa seerumin ja kasvovoiteen imeytymistä.

"Holika Holika 3 Seconds Starter Lifting & Moisturizing Collagen on hoitonesteen alla käytettävä tehotuote, joka auttaa napakoittamaan ja liftaamaan ihoa. Kosteuttava neste sisältää meriperäistä kollageenia, joka auttaa ylläpitämään ihon sileyttä ja pehmeyttä." 

S u o s i t t e l e n tutustumaan!


/ Tuotteet saatu, yhteistyössä eleven.fi /

1 kommentti:

  1. Olen kuullut, mutta nyt voisi myös kokeilla :) Näitä voi nimittäin olla hauska testata myös lasten seurassa :)

    VastaaPoista