torstai 1. marraskuuta 2018

Lasten omat voimakortit ja kalenteritarjous (Hidasta elämää)

/ Yhteistyössä Hidasta Elämää kanssa /





Elämä on kuin uimapatja: Kuvittele, että olet uimapatjalla. Patja on pehmeä ja se pitää sinut pinnalla vedessä. Kaikki on ihanasti. Nauti elämästä.


 Ota kaikkein mukavin asentosi, jossa sinun on hyvä olla. Laita silmät kiinni, ja kuuntele hetken aikaa, millainen ääni hengityksestäsi tulee.


 Hypi kuin maailman vahvin sammakko ja sano niin nopeasti kuin pystyt: "pystyn, pystyn, pystyn..."


 Silittele päätäsi hellästi. Sano mielessäsi tai hiljaa ääneen: "Ihana minä"


 Liiku kuin supersankari.

Näytä hassuin ilmeesi.

Sinä olet sinun paras ystäväsi. Mitä haluat sanoa tai tehdä parhaalle ystävällesi?

Nämä Lasten omat voimakortit ovat ihanat! Meillä on nämä käytössä kotona ja ollaan tehty korttipakan harjoituksia yhdessä tyttären kanssa, ja usein myös hänen ystävien kanssa. Meillä oli kortit mukana myös syyslomalla, kun oltiin sukulaisten luona ja sielläkin lapset tykkäsivät tehtävistä kovasti. Aivan älyttömän hauskoja hetkiä ja hyviä harjoituksia.
Korteissa on 7 eri väriteemaa, joissa käsitellään tunteita, itsetuntoa, itsemyötätuntoa, lepoa, vahvan kehon tuntemusta, hassuttelua ja uskoa unelmiin, tärkeitä juttuja kaikki.
Korttipakassa on yhteensä 45 korttia, joiden avulla lapsi voi löytää omia sisäisiä vahvuuksiaan, ja oppii jo pienenä elämässä niin tärkeitä tunnetaitoja. Kortteja ei mitenkään varsinaisesti pelata, vaan nostetaan pakasta tai pöydältä yksi kortti kerrallaan ja sen jälkeen tehdään kortin harjoitus.
Ihanat kortit ja hyvä lahjaidea, vahva suositus meiltä! 💛


Hidasta elämää -verkkopuodissa on myynnissä kaikkea ihanaa, kirjoja, kortteja, voimakorttipakkauksia...jne

Hidasta elämää -sivusto auttaa meitä löytämään elämän tärkeitä hetkiä, jolloin otetaan vähän hitaammin. Nopeassa arjessa tarvitaan välillä jotain hidasta tasapainottamaan elämää. Suosittu sivusto keskittyy yhden teeman ympärille; hyvinvointi. Hidasta elämää sivuston tarinat toimivat itselläni pieninä muistutuksina, ja löydän niistä paljon hyviä oivalluksia, iloa, valoa, viisautta ja henkisen kasvun siemeniä jotka jäävät mieleeni itämään.

Hidasta elämää -sivusto on vuonna 2010 perustettu hyvinvointimedia, jonka sisällöntuottajina toimivat asiantuntijat ja bloggarit. Hyvinvointikanavan ydintoimintaa ovat myös hyvinvointia lisäävät verkkokurssit sekä Hidasta elämää -verkkopuoti.
(Lähde: Hidasta elämää)

1 kommentti: