tiistai 5. maaliskuuta 2019

Kevätmuotia 6-vuotiaalle tytölle

/ Yhteistyöpostaus: Lindex /
Kuten jo sanottua, viime viikolla meillä oli tyttären kanssa talviloma. Loman aikana meillä oli aikaa kuvailla Lindexin lasten kevätuutuuksia tyttären päällä. Tilasin kuvien uutuusvaatteet Lindexin verkkokaupasta vähän ennen lomaa, ja hyödynsin niitä ostaessa alennuskoodeja. Ostan usein tyttären vaatteet verkkokaupasta kotona kaikessa rauhassa ja valitsen toimitustavaksi noudon myymälästä. Jostain syystä se tuntuu mielekkäämmältä, kuin lähteä määrätietoisen 6-vuotiaan kanssa kiertämään kauppoja. Toki tytär itse tekee valinnat vaatteiden suhteen, mutta minä annan vaihtoehdot. Netin kautta se on helpompaa kuin kaupassa, ainakin kinasteluilta säästytään :) Tyttären lempparit uutuusvaatteista on tässä.
 Sininen tekoturkistakki oli kannattava hankita, sillä siitä tuli tyttären lempivaate. Takki on kyllä kaunis ja pehmeä, sopii hyvin farkkujen kanssa mutta yhtähyvin myös juhlavaatteena mekon kanssa.
Hauskat tikkarikuosiset vaatteet yhdistettynä vaaleanpunaiseen tyllihameeseen. Näillä mentiin paikasta toiseen ja touhuttiin kaikkea kivaa aamusta iltaan saakka. Rennot ja hauskan näköiset perusvaatteet.


Pörrötakki on aina ihana 6-vuotiaan mielestä. Se on suorastaan SUPERtyylikäs tyttären mielestä.
Tärkeintä on tietenkin pysyä uskollisena omalle tyylilleen

/ Postaus sisältää affilinkkejä /

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti