torstai 11. huhtikuuta 2019

Kosmetiikan yllätysboxi (Bette Box huhtikuu)

 / Bette Box saatu /

 Eilen oli Bette-päivä, joka tarkoittaa sitä kun hain kosmetiikan yllätyspaketin postista ja pääsin tutustumaan boxin sisältöön. Uusiin tuotteisiin on aina kiva tutustua! Bette Box on siis kerran kuukaudessa ilmestyvä paketti, joka sisältää 4-6 kauneustuotetta tunnetuilta kosmetiikkabrändeiltä ja maksaa 18,90 €/kk

Huhtikuun boxi sisälsi yhteensä 6 tuotetta, joista 4 täysikokoista ja kaksi näytettä ja boxin arvo oli yli 60 euroa. Miltä kuulostaisi saada yli 60 euron kosmetiikat alle 20 eurolla, no hyvältä tietty!
Tämän kuun boxissa oli monta mielekästä tuotetta. Erityisesti tykästyin Figs & Rouge Pohjustusvoiteeseen, joka levitetään kasvoille ennen meikkiä. Voide tekee ihosta pehmeän, mattapintaisen ja supistaa ihohuokosia. Voiteen arvo on n.40€. Tykkäsin myös Lumenen tuuheutta antavasta ripsiväristä (ovh. 9,90€) ja  L’Oréal Paris Elvital Color-Vive Purple -hopeashampoosta (ovh. n. 5,90€). Shampoo sisältää violetteja väripigmenttejä, jotka neutralisoivat hiusten keltaisuutta, sopii siis vaaleille, vaalennetuille, raidoitetuille ja harmaansävyisille hiuksille.
Testiin on myöhemmin menossa vielä NAE Suihkugeeli ja Ikoon hiukset raikastava hiuslappu. Bonuksena boxissa oli vielä Kenzon minikokoinen tuoksunäyte.


Hyviä uutisia juuri nyt!
Kun tilaat Bette Boxin itsellesi tai lahjaksi, saat maaliskuun Bette Boxin kaupan päälle! Tarjous koskee seuraavia tilauksia: 3kk määräaikainen tilaus, 6kk määräaikainen tilaus tai jatkuva tilaus. Tarjous on voimassa 14.4.2019 saakka tai niin kauan kun boxeja riittää.
Kassalla käytettävä koodi: SUPERVIIKKO


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti