lauantai 9. toukokuuta 2020

Erilainen postaus: VieraskynäTällä kertaa tulee täysin erilainen postaus kuin koskaan aiemmin. Olen kirjoittanut Prinsessajuttu -blogia suunnilleen 7,5 vuotta, suurimmalta osin postannut tänne käsitöitäni ja kirjoittanut niihin välillä ohjeitakin. Blogipostauksia tulee välillä tiuhaan ja välillä hieman harvemmin, -mutta niitä kuitenkin tulee! Ihanaa, kun oot pysynyt mukana! Käsitöiden tekeminen, luovuus ja visuaalisuus on osa minua, ja kuten ymmärrätte, se on vain osa. Ihan hirveästi en ole omaa persoonaani blogissa esille tuonut, HUPS, ehkä olisi jo korkea aika vähän kurkistaa kuka täällä oikein kirjoittelee!
Jotta homma olisi hauskempi, ulkoistin tehtävän ja annoin annoin kynät käteen kahdelle läheiselleni.

Vieraskynä osa 1.
"Vaaleanpunaisen pilvilinnan etuovelle kiivetään mutkikkaita portaita, yksikään askel ei ole samanlainen. Linnan ovella on vastassa säihkysilmäinen kuningatar, huiskaisee tervehdykseksi ilmaan tähtipölyä ja tarjoaa kahvin kanssa aina herkkuleivoksia. Linnan käytävillä kaikuu kikatus, pölypallot ovat glitteriä ja arkiset asiat väritetään vaaleanpunaisella kynällä aina vähän hauskemmiksi. Elämä linnassakaan ei tietenkään onnistu, ilman elämän kiperimpien kysymyksien selvittämistä, mutta se on tehtävä pilke silmäkulmassa ja huulet punattuina... Mun isosisko on ehdottomasti arjen kaunistaja ja tärkeiden hetkien vaalija. On olemassa ihmisiä, jotka osaa aina ihan puskista pelastaa päivän ja yllättää kerta toisensa jälkeen, Mira menee täysin tähän joukkoon."
- Miran pikkusisko -

Vieraskynä osa 2.
"Mira on lämminsydämisin ihminen ketä tiedän. Häneen on helppo ihastua, hän osaa samaistua ihmisiin ja tekee keskustelun erittäin helpoksi. Omalla hymyllään ja sillä asenteella millä hän on valmis kuunteleen, hän saa ihmiset hyvälle tuulelle ja monesti hän pystyy ratkomaan ongelmia. Mira on kasvanut ihmisenä ja on oppinut tietämään omat rajansa. Hänen rohkeutensa on ihailtavaa, se kuinka hän uskaltaa heittäytyä mukaan uusiin juttuihin ja luottaa siihen mitä tekee. Mira on jalat maassa oleva ihminen, joka osaa arvostaa läheisiään ja on ystävällinen jokaiselle ihmiselle. Mira on seura-ihminen, vaikka tykkääkin välillä olla yksin ja tarvitsee parisuhteessa omaa tilaa. Mietiskelijä luonteeltaan, joka ajattelee syvällisiä asioita elämästä. Inhoaa riidellä ja on hyvä sopimaan riidat heti. Miran luonne tekee toisesta paremman ihmisen"
- Ex-poikaystävä -

 Tämmönen postaus tällä kertaa! Huomenna vietetäänkin sitten äitienpäivää.
Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!

Ps. Henkilökohtainen instatilini, löytyy nimellä Miranna76.
Tervetuloa seuraamaan instan puolelle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti