sunnuntai 14. maaliskuuta 2021

Kevätsiivous, kierrätys ja lajittelu

/ Yhteistyössä Everyday Design /

Eilen oli siivouspäivä. Ai että mä rakastan sitä fiilistä, kun päähän pätkähtää ajatus aloittaa tekemään kunnon kevätsiivous! Tämä lisääntynyt valon määrä saa aikaan sen, että tekee mieli siivota ja uudelleenjärjestää kotia. Kiireetön vapaapäivä oli muutenkin hyvä päivä aloittaa kevätsiivous eli pestä laatikot ja kaapit, imuroida, pyyhkiä pölyjä, heittää pois vanhoja ja rikkinäisiä vaatteita sekä tavaraa ja kierrättää käyttökelpoisia, pestä lattiat ja vaihtaa keväisemmät matot talvisten mattojen tilalle. Illalla saikin sitten vain nauttia ja tehdä vähän käsitöitä puhtaassa kodissa.

 
Mun villasukkalangat asustavat olohuoneessa, pr-lahjana saadussa mustassa ja tyylikkäässä HELSINKI -teline ja juuttikassi -kombossa. Minimalistiminä tykkää yli kaiken sen yksinkertaisen tyylikkäästä toteutuksesta, sekä juutin ja metallin yhdistelmästä!
 

 Everyday Design on kotimainen, vuonna 1995 perustettu minimalistisia kalusteita ja piensisustustuotteita valmistava yritys. Yli 90% yrityksen tuotteista valmistetaan Suomessa ja niille on myönnetty Avainlippu ja Design from Finland -merkit.


Teline sopii kodin eri tiloihin ja eri käyttötarkoituksiin -kierrätykseen, lajitteluun ja säilytykseen. Telineeseen on tarjolla kymmenen eri värivaihtoehtoa. Juuttikasseja on saatavilla mustana, luonnonvalkoisena ja beigenä.

Kierrätys on meidän kaikkien vastuulla ja sillä voidaan hillitä ilmastonmuutosta. Toimivassa kierrätyksessä yksi haastavimmista ongelmista on ollut tilanpuute, sillä pari pientä jäteastiaa keittiön kaapissa ei riitä nykypäivänä kenellekkään. Näillä tyylikkäillä telineillä saadaan kierrätykseen lisää tilaa, sillä kaunis kierrätysteline saa näkyä, eikä sitä tarvitse piilottaa kaappiin!

Muistathan kierrättää ja lajitella.

Helsinki -telineen ja juuttikassi -kombon voit tilata täältä.

1 kommentti:

  1. Itsekin olen jo hieman aloitellut kevätsiivousta täällä Helsingissä. Lisäksi pitäisi käydä toimistolla hoitamassa toimistosiivous. Keväisin tulee usein kunnolla jynssättyä kaikki nurkat ja kaapit. Lisäksi yleensä karsin vaatteista ainakin puolet. Kodissa viihtyy kyllä paljon paremmin kunnon siivouksen jälkeen.

    VastaaPoista