tiistai 20. huhtikuuta 2021

Sisustustaulut ja julisteet sis.alekoodin

 / Yhteistyössä Poster Storen kanssa /
 

Korona-aika on muuttanut monen ihmisen suhdetta kotiin ja kodin merkitys on korostunut entisestään. Koska kotona on vietetty enemmän aikaa kuin aiemmin, on myös tärkeää että kotona viihtyy hyvin. Kotiimme on hankittu uusia juttuja, pientä päivitystä esimerkiksi seinille on ollut kiva tehdä useammin kuin ennen. Muutaman uuden julisteen olen saanut yhteistyön merkeissä Poster Storelta. Taulut ja julisteet seinillä luovat kodikkuutta ja niillä saa uutta ilmettä kotiin helposti, nopeasti ja edullisesti. Poster Storella on valtavasti ihania ja upeita julisteita ja printtejä, aivan taatusti jokaisen makuun!

Julisteet ja taulut: https://posterstore.fi/julisteet/Kysymys: Onko korona-ajassa ollut mitään hyvää?

Todellakin, paljon hyvää! 

Töitä on tehty niinkuin ennenkin, välillä kotona ja välillä työpaikalla. On harrastettu liikuntaa melko monipuolisesti, kotona, ulkona ja kuntosalilla. Kotona saa viettää paljon aikaa ja ladata akkuja, saa siivota ja sisustaa, ostaa tuoreita kukkia, leipoa ja kokeilla uusia ruokareseptejä. Luovuus on kasvanut. Parisuhde voi hyvin. Sauna lämpenee useammin kuin ennen ja saunan jälkeen syödään suklaata ja jäätelöä sekä kuunnellaan äänikirjoja. On käyty kotimaan hotelleissa ja oltu mökkilomilla, -kotimaa on tullut tutuksi. Stressinsietokyky ja luoviminen ovat kasvaneet ja vahvistuneet.

 Mutta eniten: Arvostus moneen ennen jopa itsestäänselvänä pidettyyn asiaan on lisääntynyt entisestään.

ALEKOODI! 
Sain Poster Storelta teille alekoodin! Koodilla prinsessajuttu35 saa
Poster Storen verkkokaupassa 35% alennuksen! Koodi on voimassa keskiviikkoon 19.05.2021 saakka. Tarjous koskee julisteita, poislukien Selection-kategoria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti