sunnuntai 23. toukokuuta 2021

Biotin Collagen Skin Beauty - kiinteyttää ihoa, tasoittaa juonteita.

 / Postaus sisältää mainoslinkkejä / Ihon kauneudenhoidosta asiaa.

Tässä tuote, jota olen käyttänyt vuosia. Kerron tämän siksi, että minulta kysytään usein, mikä on nuorekkuuteni salaisuus. Tietysti kauneudenhoito on kokonaisvaltaista, ja siihen vaikuttaa moni asia yhdessä. Tämä on kuitenkin yksi niistä tuotteista, joista en luovu koskaan. Ja parhaat vinkit jaetaan tietysti kanssasisarille. Tämmöinen purkillinen sisältää 37 annosta jauhetta ja mukana tulee mittalusikka. Jauheen voi sekoittaa ruuan tai juoman sekaan, eikä se maistu miltään. Itse sekoitan jauheeni jugurtin, smoothien tai rahkan sekaan. Sama tuote on saatavilla myös tabletteina, jolloin vuorokausiannos on 3 tablettia.

Tiesitkö tämän ihostasi?

"Ihon kiinteyttä ylläpitää ihon sidekudoskerroksen säikeinen tukiproteiini, kollageeni. Jo 30 ikävuodesta alkaen ihon kollageenin muodostus ja määrä alkavat luonnostaan vähetä jatkuen 1-2 %:n kollageenimenetyksenä vuosittain. Vaihdevuosien jälkeen ihon muutokset nopeutuvat. Kollageenin väheneminen näkyy kasvoissa ihon veltostumisena, juonteina ja syventyvinä ryppyinä. Kollageenin vaikutusta ihon ulkonäköön täydentävät hyaluronihappo, vitamiinit ja sinkki. Hyaluronihappo on vettä sitova aine, biotiini ja sinkki vaikuttavat ihon normaaliin kuntoon, ja C-vitamiini edistää ihon kollageenin muodostumista. Hyaluronihappo on mikrobin tuottama." 

Lähde: Vitabalans.fi

Listasin tähän alle muutaman verkkokaupan, jossa tuotetta on myynnissä. Halvimmat hinnat näyttäisi olevan olevan Hyvinvoinnin Tavaratalossa ja Apteekkituotteet.fi-verkkokaupassa, joissa molemmissa tuote on kampanja-alennuksessa juuri nyt:

Biotin Collagen Skin Beauty jauhe Hyvinvoinnin Tavaratalossa.

Biotin Collacen Skin Beauty jauhe Ateekkituotteet.fi:n verkkokaupassa. Ateekkituotteet tarjoaa lisäksi jatkuvan toimituskuluedun: Yli 50 euron tilaukset noutopisteisiin ilman toimituskuluja. (Lääkevalmisteet eivät kerrytä 50 euron summaa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti