sunnuntai 7. marraskuuta 2021

Yves Rocher - Elixir Botanique

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Täällä on hyvin levätty koko viikonloppu, harrastettu liikuntaa ja syöty hyvin ja terveellisesti. Olo on uudelleen energisoitunut ja freesi, toivottavasti sielläkin?


Yves Rocher - Elixir Botanique, ilman epäpuhtauksia vastaan

Sain PR-toimistolta testiin Yves Rocherin uutuuksia, Detox-vaikutteisen sarjan, joka on suunniteltu aktivoimaan ihon antioksidanttitoimintoja ja suojaamaan ihoa ilmansaasteiden haittavaikutuksilta. Sarjaa suositellaan erityisesti meille, joka asumme suurissa kaupungeissa. Ihoa on tärkeä korjata ja suojata ympäristön epäpuhtauksilta, jotta se pysyisi nuorekkaan heleänä. Elixir Botanique on ihanteellinen juuri tähän tarkoitukseen.

Olen käyttänyt sarjan tuotteita nyt viikon verran ja tuotteet tekivät ison vaikutuksen, hurjasti aplodeja Yves Rocherille tästä sarjasta! Nuorempana käytin ihonhoidossa pelkästään Yves Rocherin tuotteita, sitten kasvoin aikuiseksi ja mun kauneuskaappiini tuli mukaan muitakin brändejä. Yves Rocher pysyi kuitenkin matkassani muutaman luottotuotteen voimin. Pitkään aikaan sellainen isompi WAU on kuitenkin puuttunut, kunnes pääsin tätä uutuussarjaa testaamaan.

Aivan ihana sarja. 

Eniten tykkään Elixir Botaniquen seerumista, silmänympärysvoiteesta ja yövoiteesta. Näissä kaikissa koostumus on superkevyt ja geelimäinen. Varsinkin silmänympärysvoiteissa olen aina ollut erityisen tarkka, ja on ollut jokseenkin haastavaa löytää tuote joka häivyttää tummia silmänalusia, vähentää turvotusta ja tasoittaa pieniä juonteita. Tämä voide on ihastuttavan kevyt ja raikas. Voide imeytyy hyvin ihoon, raikastaa katseen ja häivyttää jopa tummia silmänalusia! Silmänympärysvoide levitetään iholle virkistävän roll-on-applikaattorin avulla.

Sarja sopii kaikille ihotyypeille ja on ihana joululahjaidea.

Tuotteet ovat tarjouksessa juuri nyt.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti