sunnuntai 19. kesäkuuta 2022

Geelilakkaus Tampere - Privacy Beauty

 

Mainos Privacy Beauty / Geelilakkaus saatu 


 
Sain juuri elämäni ensimmäisen geelilakkauksen. Mulla on luonnostaan vahvat kynnet, joten en ole koskaan kaivannut rakennekynsiä tai geelikynsiä, enkä ekstrapituutta tai -vahvuutta. Mutta kynsilakka, joka kestää jopa 3 viikkoa sai minut innostumaan! Ihana Marija Privacy Beautysta ehdotti yhteistyönä geelilakkausta joten tottakai suostuin heti! Olen käynyt Marijan luona laittamassa ripseni nyt koko kevään ajan ja tämä geelilakkaus oli luonteva jatkumo hänen palveluilleen. Privacy Beauty sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa puutarhakadulla.

Ensikertalaisen näkökulmasta Marija teki todella huolellista ja tarkkaa työtä, kertoi kaikista vaiheista ja käyttämistään tuotteista sekä vastaili kärsivällisesti kysymyksiini geelilakkauksesta. Hän on tehnyt näitä töitä jo yli 20 vuotta joten osaa hommansa.

Geelilakkaus on helppo, nopea ja vaivaton tapa pitää kynnet kauniina ja kestävinä.

Geelilakkaus on siis sama asia kuin kestolakkaus. Se on myös erityisen suosittua kesäisin, eikä ihme. Kynnet säilyvät kauniina ja huoliteltuina paljon pidempään verrattuna tavalliseen kynsilakkaan.
Geeli- eli kestolakkaus tehdään siis omiin kynsiin. Ideana on nimenomaan lakan kesto, sillä se kestää pidempään kuin tavallinen kynsilakka.
 
Kenelle?
Kestolakkaus on täydellinen naiselle, joka haluaa luonnollisen lopputuloksen ja nauttia upeasta ja kestävästä kynsilakasta pitkään. 

Privacy Beauty tarjoaa monipuolista kauneudenhoitoa Tampereella. Ripset, kynnet, maskeeraus, kasvohoidot, rusketukset, SHR ym.

Lämmin suositus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti