perjantai 26. elokuuta 2022

Hajuvedet -Top 3-suosikit

/ Yhteystyöpostaus Lykon kanssa. Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä /

Ensinnäkin pakko kiittää kaikkia teitä, jotka kommunikoitte kanssani mun kanavien välityksellä, oli sitten kyseessä blogi tai instagram. 

Tänä vuonna Prinsessajuttu on Prinsessajuttu 10v, jonka kunniaksi on tulossa kaikkea kivaa, kuten arvontoja ja lukuisia alekoodeja eri yrityksiin. Toki myös käsityöohjeita ja inspiraatiopostauksia tulee niitäkin, tottakai. Olettehan ottaneet jo Instagramtilini seurantaan, löytyy nimellä Prinsessajuttu?

Instagramtililläni on nyt meneillään hajuvesi arvonta, joten klikkailkaahan itsenne myös instan puolelle.
 
Hajuvedet TOP 3- suosikkini

T ä y d e l l i n e n tuoksu

Tyylikäs, lämmin, naisellinen, unohtumaton.


Tämä tuoksu ei petä koskaan! Oon käyttänyt tätä tuoksua jo vuodesta 2016 saakka, ja sitä on oltava aina mun hajuvesivalikoimassani.
 
 

*Versacen Bright Crystal on ollut myös yksi suosikeistani jo useiden vuosien ajan, ja sitä se on edelleenkin. Tuoksu on täydellinen lämpimiin kesäpäiviin, mutta sopii ehdottomasti myös syyspäivien piristykseksi. Tuoksussa yhdistyvät granaattiomena, yuzu, magnolia, pioni ja lootuksenkukka. Tämä tuoksu on yksi maailman suosituimmista naisten hajuvesistä.

 


*Versacen Versense EDT pääsee Top kolmen joukkoon raikkaudellaan. Tuoksu on energisoiva ja huumaava. Ihana tuoksu kaikille, jotka tykkäävät raikkaista tuoksuista. Tuoksunuotit: kukkaiset sävyt, bergamotti, vihreä mandariini, päärynä, narsissi, kardemumma, jasmiini, puu, seetri, santelipuu, oliivi ja myski. 

Tietoa Lykosta: 

"Lyko on johtava hiusten- ja kauneudenhoidon asiantuntija, jonka alkuperä on ammattimaisessa hiustenhoidossa ja jonka kunnianhimoinen tavoite on muuttaa kauneudenhoidon alaa. Lyko tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman kauneudenhoitotuotteita, nopean ja turvallisen toimituksen, modernin verkkokaupan sekä avuliaan ja ammattitaitoisen henkilökunnan. Lyko on digitaalisten alustojen edelläkävijä ja yksi markkinoiden johtavista tekijöistä tarjotessaan asiakkailleen markkinoiden laajimman tuotevalikoiman. Lykon ainutlaatuinen omnikanavaratkaisu käsittää yli 55 000 tuotetta yli 1000 tuotemerkiltä. "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti