perjantai 26. elokuuta 2022

Hajuvedet -Top 3-suosikit


Ensinnäkin pakko kiittää kaikkia teitä, jotka kommunikoitte kanssani mun kanavien välityksellä, oli sitten kyseessä blogi tai instagram. 

Tänä vuonna Prinsessajuttu on Prinsessajuttu 10v, jonka kunniaksi on tulossa kaikkea kivaa, kuten arvontoja ja lukuisia alekoodeja eri yrityksiin. Toki myös käsityöohjeita ja inspiraatiopostauksia tulee niitäkin, tottakai. Olettehan ottaneet jo Instagramtilini seurantaan, löytyy nimellä Prinsessajuttu?

Instagramtililläni on nyt meneillään hajuvesi arvonta, joten klikkailkaahan itsenne myös instan puolelle.
 
Hajuvedet TOP 3- suosikkini

T ä y d e l l i n e n tuoksu

Tyylikäs, lämmin, naisellinen, unohtumaton.


Tämä tuoksu ei petä koskaan! Oon käyttänyt tätä tuoksua jo vuodesta 2016 saakka, ja sitä on oltava aina mun hajuvesivalikoimassani.
 
 

*Versacen Bright Crystal on ollut myös yksi suosikeistani jo useiden vuosien ajan, ja sitä se on edelleenkin. Tuoksu on täydellinen lämpimiin kesäpäiviin, mutta sopii ehdottomasti myös syyspäivien piristykseksi. Tuoksussa yhdistyvät granaattiomena, yuzu, magnolia, pioni ja lootuksenkukka. Tämä tuoksu on yksi maailman suosituimmista naisten hajuvesistä.

 


Versacen Versense EDT pääsee Top kolmen joukkoon raikkaudellaan. Tuoksu on energisoiva ja huumaava. Ihana tuoksu kaikille, jotka tykkäävät raikkaista tuoksuista. Tuoksunuotit: kukkaiset sävyt, bergamotti, vihreä mandariini, päärynä, narsissi, kardemumma, jasmiini, puu, seetri, santelipuu, oliivi ja myski. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti