perjantai 31. tammikuuta 2014

Kenelle lähtee Silverjunglen lahjakortti?Kiitoksia kovasti kaikille Silverjungle arvontaan osallistuneille!
Sain juuri arvottua voittajan lähes kolmen sadan arvontaan oikeutetun arvan joukosta ja arvonnan suoritin numerogeneraattorin avulla.

Lahjakortin Silverjunglen nettikauppaan voitti Heidi Pii Päikkärit -blogista, joka kommentoi näin:
" Kolmella arvalla osallistun! Enpäs ookaan aikaisemmin arvontavinkkiä blogiini laittanut, mutta nyt oli kyllä niin kiva juttu mainostettavana, että piti oikein! :) Ja haaveissa tietenkin voitto. ;)"

Onnea Voitosta Heidi Pii!


Laitan voittajalle samantien sähköpostia.


5 kommenttia:

 1. Voi jipijee, miten ihanaa! :D Tässä juuri poistinkin arvontamainosta sivupalkista ja mietin, että voi, kun kävisi tuuri, mutten silti yhtään uskonut käyvän! Superkivaa! :D

  VastaaPoista
 2. Hei! kommentoin nyt tähän vaikka ei koskekaan tätä postausta. Miten teet vaunu-/pinnispeiton tilkkujen yhdistämisen? Onko sinulla siihen ohje? Samantyylinen tekeillä isoäidinneliöistä tällä hetkellä. Ja oletko mistä hankkinut sen harmaan trikookuteen mattoon, jonka esittelit tammikuussa? Kiitos todella ihanasta blogista!!! Terv. Heidi

  VastaaPoista
 3. Hei Heidi!
  Kude on ostettu Triteksiltä, Tampereelta.
  Palat on yhdistetty neulalla ja langalla, vuoropistoin ommellen. Hyviä kuvallisia ohjeita löytyy monista virkkauskirjoista:) Ohje jolla itse tein löytyy kirjasta: 200 virkattua ruutua (Jan Eaton)

  VastaaPoista