lauantai 18. tammikuuta 2014

Tähtilapaset lapselle


Tytär sai uudet äidin tekemät lapaset,
kun ajattelin että lapasen teko on se juttu, jonka haluan heti oppia kun pakkaset alkoivat!
Vähän piti verestää muistoja lapasen teon suhteen, kun edelliset lapaset mitä olen koskaan aikaiseksi saanut olen siis tehnyt 9-vuotiaana! Oli jo aikakin opetella lapasen teko uudelleen!
Peruslapasen ohjetta kurkin täältä (klik).

Varresta tein tarkoituksella pitkät ja tietysti jotain virkattuakin piti saada mukaan,
koristeeksi siis virkkasin tähdet, ohje täältä
Alareunan huolitteluna on virkattu nirkkoreuna.

12 kommenttia:

 1. Ja niin nätit tulikin!Mullakin taitaa olla edellisistä lapasista jokunen vuosi...oiskohan ollu ala-asteella kun niitä hiki päässä kässän tunnilla väännettiin.. :)

  VastaaPoista
 2. Tulipas niistä ihanat!Meillä on anoppi saanut kunnian tehdä aina muksuille lapaset ja tätyy tunnustaa etten oo koko elämäni aikana lapasia kutonut.Olis jo kyllä aika..noh,ehkä ens talveksi=).

  VastaaPoista
 3. Hei Mira! Tulin blogiisi Ripaus Tunnelmaa blogin kautta. Olen tältä samalta istumalta selannut koko blogin läpi ja olen ihan sanaton!!! Niin, niiin kauniita käsitöitä, tunnelmaa ja muutenkin kiva blogi. Ja klikkailin itseni lukijaksesi, täältä tulen monta kertaa hakemaan inspistä omiin käsitöihini. Kiitos ihanasta, inspiroivasta blogista!!

  Ihania pakkaspäiviä! T: Tiina Keski-Pohjanmaalta :)

  VastaaPoista
 4. Tulipa niistä ihan syötävän suloiset. Ja niin sun näköiset :-)

  VastaaPoista
 5. Usein käyn ihastelemassa täällä näitä ihanuuksia <3 Haluaisin itsekkin kokeilla esim. virkkaamista, muttah. mistäs mä aloitan. Pah, taitaa jäädä toiveeksi :D

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniit lapaset! Varmasti kätevä tuo pidempi varsi, niin ei paljas iho vilku ja pysyvät hyvin kädessä! Itse en jostain syystä tykkää yhtään kutoa lapasia. Sukkia olen kutonut parhaana vuonna yli kymmenet, mutta lapasia teen vain pakon edessä :P

  VastaaPoista