perjantai 16. tammikuuta 2015

Välipalakäsityö
Minulla on aina monta käsityötä meneillään samaan aikaan, ehkä pelkästään siitä syystä, että vaihtelu virkistää! Jos on yksi isompi työ kesken, niin välillä vaihdan johonkin nopeasti valmistuvaan. Yleensä työn alla on kolme tai neljäkin käsityötä samaan aikaan. Virkatut pikkuleivät ovat just parhaita
"isojen töiden välipaloja"!
Koukku nro. 2.5

Aina silloin tällöin näitä kysytään tilauksesta, joten lisäsin myyntiin muutaman setin pikkuleipiä
Maker's Marketiin.

Hiippapipoon on kovasti toivottu ohjetta ja se onkin tulossa, toivottavasti saan laadittua ohjeen jo ensi viikon aikana. Hiippapipo postauksessa testailin myös hajastintuotteita ja niistä toivottiin lisää tietoa pidemmän käytön jälkeen. Tarralliset heijastintuotteet ovat pysyneet hyvin vaatteissa, vaunuissa, nahkahanskoissa jne. Neulepinnoille liimatuista tähtikuvioista tähden kärjet alkoivat hieman irtoilemaan, joten ompelin ne käsin muutamalla pistolla, nyt pysyvät hyvin!
Summa summarum: Neulepintoihin sopisi siis parhaiten ommeltavat merkit.

13 kommenttia:

 1. Kerrassaan syötävän herkullisia ;)
  Itsekin täytyi ottaa villasukkien teon keskelle tiskirättien neulominen. Ei ainakaan kyllästy kun välillä vaihtelee työtä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juuri niin :) Tiskirättejä on täälläkin tulossa, kun näin ja sain inspistä Lumimäellä -blogista :)

   Poista
 2. Heh, hauska ilmaisu tuo "välipalakäsityö". Mutta niin totta! Itselläkin on sellaisia, ja juurikin nämä samaiset keksit ovat yksi niistä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieniä ja nopeatekoisia on kiva tehdä, ja itse ainakin huomaan että ne sopii tähän elämäntilanteeseen parhaiten. Kovin monimutkaisia ei pysty tekemään 2,5 vuotiaan kanssa. Käsitöitä tulee tehtyä pienissä pätkissä aina silloin kun siihen löytyy tilaisuus ;)

   Poista
 3. Syötävän hyvän näköisiä keksejä kyllä!:) Onko näiden sisällä jotain, vanua tms. Samaa mietin hedelmistä, joita blogissasi näkyi viime vuoden puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Nämä on tehty niin, että kolme samankokoista virkattua ympyrää on ommeltu reunoista toisiinsa kiinni. Täytetyissä hedelmissä sen sijaan käytän vanua täytteenä, (vanua ostan Tampereen vaahtomuovista).

   Poista
 4. Niin herkullisia. Minä pidän sääntönä itselleni, että vain korkeintaan kolme työtä saa olla samaan aikaan kesken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piritta! Itselläkin on nyt kolme työtä kesken, ne kaikki ovat nopeatekoisia ja sitten on neljäntenä työnä yksi ikuisuusprojekti, joka on ollut kesken jo yli vuoden... ;) Onkohan niin että on kahdenlaisia käsityöntekijöitä, niitä jotka tekevät vain yhtä kerrallaan ja sitten niitä, joilla tulee inspiraatio ja se on saatava heti alulle? :)

   Poista
 5. Aivan ihania keksejä! Minullakin on aina monta käsityötä meneillään, kyllä se varmastri siitä vaihteulunhalusta johtuu :)

  VastaaPoista
 6. Samassa jamassa täällä myös,välillä tuntuu että niitä käsitöitä on triljoona kesken ja aina vaan uutta kehiin,mutta eipähän tekeminen lopu ainakaan.Viikonloppuja!

  VastaaPoista
 7. Nämä on aina niin ihastuttavia :) Ja tosiaan, voiko kesken olla liikaa töitä? ;) Itsellä jo todella monta kesken, mutta aina tunteen mukaan jatkan: virkkaan, neulon, ompelen, askartelen ;) Mukavaa sunnuntain jatkoa :)

  VastaaPoista
 8. Klikkasin itseni blogiisi toisen blogin kautta. Ihana blogi!! Liityn heti lukijaksi vaikka en olekaan kamalan taitava käsistäni! Näitä upeita käsitöitä on ilo katsoa! :)

  VastaaPoista