perjantai 13. helmikuuta 2015

Lapsen neulottu kaulahuivi


Neulerintamalla olen viime aikoina tehnyt tilauksesta pari hiippapipoa, ja siinä tilaustöiden ohessa on valmistunut tyttärelle pitkä kaulahuivi, pituutta huivilla on huimat 1.8m.
Tuollainen superpitkä kaulahuivi onkin ollut jo pitkään To Do -listalla ja malliksi valikoitui jälleen kerran helppo ja nopeatekoinen malli, joka löytyy: täältä.

Lanka: Organic Wool+Nettles (3 kerää).

8 kommenttia:

 1. Miun pitää varmaan iteki alkaa harkitsee tuota puikkosettiä, kun sitä monet kovasti kehuvat :) Miulla on sellaset halppisbambut, mutta se muovinen kaapeli tahtoo miun käsittelyssä katketa juuresta.. Sit ei muuta kun vähä veistä ja pikaliimaa, niillä korjaantuu. Nyt tosin miun 40cm kaapeli onkin 39cm :P Tätä rataa se lyhenee entisestää ja kohta siitä ei oo jälellä.. Noh.. Mitään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen Tepazu, ja käsittääkseni niissä on takuukin :) Itselläkin on kyllä ajan saatossa ollut viritelmiä jos jonkin näköisiä, vaan nyt ei ole tarvinut hetkeen viritellä kässävälineitä ;)

   Poista
 2. Onpa kaunis harmaa huivi! Kyllä tuossa onkin ollut tikuttamista :) Minäkin ihastuin tuohon nokkoslankaan ja nyt on ensimmäinen työ siitä puikoilla. Mahtaakohan olla peräti tuo sama sävy :) Olen jonkun vuoden neulonut metallisten puikkojen sijaan bambuisilla, mutta syksyllä kokeiltuani ensimmäisen kerran KnitPron sukkapuikkoja huomasin, että ne ovat omaa luokkaansa. Pyöröinä en niitä omista, mutta siinäpä hyvä idea toivomuslistalle :) Ihanaa ystävänpäivää!
  Ps. Se Marshall tuli puhelimen kytkynä. Verkkokauppa ja Gigantti näyttäisivät sitä ainakin myyvän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo lanka on kyllä ihana! Ja tuo huivimalli on jo kolmas samalla mallilla tikuttamani, siihenkin voi jäädä koukkuun ;)

   Ihanaa ystävänpäivää, näin hieman jälkikäteen! Ja kiitos Marshall vinkistä :)

   Poista
 3. Onpas upeat puikot! Tylsät harmaat metallipuikot tuolla minullakin lojuvat, vaan enhän osaa edes heiluttaa nitä langan kanssa! <3 Hyvää ystävänpäivää <3

  VastaaPoista
 4. Kaunis huivi. Ja puikot, voi miten ihanat!
  Hyvää ystävänpäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Ja hyvää ystävänpäivää, sehän voisi olla vaikka joka päivä <3

   Poista