maanantai 23. helmikuuta 2015

Pikkuneidin tyyli



Rusetteja, röyhelöitä, kimalletta ja vähän rokkia!
 Ei liene epäselvää, että tykkään pukea tyttäreni kauniisiin, herkän tyylisiin ja söpöihin vaatteisiin. Tykkään yksinkertaisen kauniista lastenvaatteista ja väreistä eniten pidän hempeistä pastellinsävyistä, -mutta yhtälailla myös pinkistä ja mustasta. Joskus tykkään pukea meille samantyyliset asut mini-me -tyylillä eli tyttären asussa voi olla vaikutteita omasta tyylistäni.
Pikkuhiljaa tyttärelle on muodostunut myös oma, vankkumaton tyylitaju ja kiinnostus vaatteita kohtaan. Mekot ja hameet ovat tällä hetkellä in ja meidän neiti onkin selvästi mekkotyttö. Päivän aikana hän vaihtelee mekkoja vähän väliä ja parhaimpina päivinä saankin ihailla lukuisia eri vaateyhdistelmiä
(korut ja asusteet kuuluvat tietysti mukaan!).



(Hauska pupunaamari on tulostettu *täältä*)

/ Wheat kukkaniitty mekko /
Mailegin suloisen tyttökissan ja vaunut olen ostanut serkkuni liikkeestä Annival Interiorista.

/ iDO tyllihame /
 Italialainen iDO on ollut merkkinä yksi lemppareistani jo pidemmän aikaa. Merkin vaatteet ovat tyylikkäitä ja trendikkäitä ja niissä on suloisia yksityiskohtia. Tyllihame on tietysti tyttärelle mieleinen ja hän haluaisikin pitää sitä kokoajan. :)


Vastapainona hempeydelle, tyttären vaatekaapista löytyy paljon hieman rokahtavia vaatteita. 
Eläinkuviot ovat aina muodissa ja sopivat mielestäni kaikenikäisille.
Ensimmäiset leopardikuvioiset vaatteet tyttärellä oli yllään jo parin viikon ikäisenä, voi ne olivat niin söpöt!

Ihanan pehmeä leopardikuosinen neuletunika on kokoa 104, joka on hieman reilu koko vielä tyttärelle, mutta tunika toimii mekkonakin varsin hyvin. Näin tunikalle saadaan reilusti käyttövuosia eteenpäin, tämä menee päälle vielä kauan!


Teen aika paljon vaatehankintoja verkkokaupoista, ja yksi lemppareistani on blogini pitkäaikainen yhteistyökumppani  Pikku Minea.
Suosittelenkin teitä kurkkaamaan Pikku Minean ihanan lastenvaatevalikoiman ja suosimaan suomalaisia yrittäjiä.

/ Blogiyhteistyö, vaatteet saatu yhteistyön merkeissä Pikku Mineasta /

13 kommenttia:

  1. Ihana neiti ja ihania vaatteita! Olipa hyvä muistutus, että Wheatia on tuolla Pikku Mineassa. Eräästä toisesta kaupasta olen niitä aiemmin ostanut, mutta siitä on vähän huonoja kokemuksia ja mielummin ostaisin pienestä suomalaisesta kaupasta kuin vaikka babyshopista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itsekin mieluiten ostan kotimaisesta kaupasta, kiva kun muitakin samoin ajattelevia löytyy. Piti oikein muistella, että ainoastaan kerran elämässäni olen tilannut muualta kuin suomesta :)

      Poista
    2. Mulla tulee aleaikaan tilattua isoista ulkomaalaisista nettikaupoista kyllä, kun niihin jää paljon tavaraa, mutta muuten mielummin tuen suomalaisia kauppoja. Ja Pompdelux-fanina toki tilaan sieltä, mutta silloinkin aina suomalaisen edustajan kautta, että tuen suomalaista työtä.

      Poista
  2. Voi miten ihania vaatteita teidän prinsessalla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pienten tyttöjen vaatteet on kyllä niin ihania! :)

      Poista
  3. Voi miten suloisia vaatteita suloisella pienellä neidolla! Minua aina välillä harmittaa, kun pojille ei ole mitään söpöjä hiuspantoja tai rusetteja :D Ne olisi niin suloisia sellaisissa ;)

    Lastenhuoneenkapina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne! Teidän pojat on kyllä niin tyylikkään ja kauniisti puetun näköisiä aina :)
      Koskakohan poikien rusetit ja hiuspannat tulee muotiin, ai se oliskin hauska idea...ehkä ;)

      Poista
  4. Ihana pieni prinsessa! Meillä pikkuneiti rakastaa enemmän isonsiskon vaatteita kuin omiaan,on sellainen räsyiita:) Ihania vaatteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nina :) Kyllä meiltäkin muutamia serkkutytöiltä saatuja vaatteita käytetään, kierrätys on hyvä idea!

      Poista
  5. Voi että miten muotitietoinen teidän pikkuneiti onkaan! :) Ja vitsit miten ihanat hiukset ♥ Meillä edelleen kasvatellaan niitä paria hassua haituvaa, äiti elää siinä toivossa että joku päivä saisi vielä letitellä pitkiä hiuksia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari! Meidän pikkuneidin hiukset on kyllä aikamoiset, mutta ei vaan millään raaskis leikatakaan, mitä nyt pientä tasoittelua sillointällöin :)

      Poista
  6. Voi että miten ihana neiti suloisissa vaatteissaan! <3

    VastaaPoista