lauantai 28. maaliskuuta 2015

Kattausliinat Luxor -langasta











Virkkuukoukku on jälleen viihtynyt kädessäni ja innostuin virkkaamaan ihania kattausliinoja.

Liinat ovat variaatio ohjeesta, joka löytyy täältä.

Uusin lanka-ihastukseni on Luxor Fibranatura. Lanka on kiiltävä, merseroitu ja laadukas Egyptiläinen puuvillalanka, josta löytyy itselleni mieluinen värivalikoima. Harmaan sävy on juuri täydellinen ja turkoosista väristä innostun joka kevät uudestaan ja uudestaan. Langan upea turkoosi sävy on ihanan raikas ja tuo mieleeni unelmien laguunien veden. (Matkakuumetta pukkaa kun tätä väriä virkkaa).
Lanka oli mukavan tuntuista virkattavaa ja lopputulos on sopivan ryhdikäs ja napakka, sanoisinpa jopa että paras valintani juuri kattausliinojen tekoon.

Kattausliinojen värisävyt ovat: 23, 13 ja 01.

28 kommenttia:

  1. No nämä sinun liinasi ovat kyllä ihan täydellisiä, ei voi muuta sanoa! Lankavalintakin on ilmeisen nappi, tuota minullekin kiitos ! ;) Nyt uusia kässäideoita kehiin ensi viikonlopun mahdollisia treffejä silmällä pitäen, mulla olis ainakin muutama idea valmiina ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari! Ihanat ne sinunkin ovat ja ehkä itsekin tekisi mieli vielä parit vaaleanpunaiset virkata ;) Kyllä meidän kässätreffeillä varmasti virkattavaa riittää, katsotaan mitä keksitään taas :)

      Poista
  2. Kauniita kattausliinoja. Värit on myös minun makuun. Ihanan hempeitä.

    VastaaPoista
  3. Upeat värit tosiaan, ja kaunista jälkeä kuten sinulla aina.

    VastaaPoista
  4. Ihanat kässätreffit! Jospa miäki joskus löydän jonkun läheltä, jonka kanssa vois moisia pitää :) Nätin värisiä liinoja, tykkään! Ootte työ kyllä Marin kanssa ihania taitureita :) Ette kai työ oo salaa mitään sukua toisillenne, kun niin ihanan näppäriä ootte ja teidän kädenjälki on uskomattoman tasaista? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tepazu! Kässätreffit on kyllä kivoja :)
      Hih, eihän me mitään sukua Marin kanssa sentään olla. Mutta ihan mahtavaa se on, että blogien välityksellä olemme tutustuneet, kiva kun löytää samanhenkistä seuraa näin :)

      Poista
  5. Omia kauniita, taas kerran. Pistämpä to do- listalle, jos välillä tekisin jonkun valmiin ohjeen mukaan minäkin, kun omat virkkaukseni ovat aina ilman ohjetta omasta päästä, eikä oikein kahta täysin samanlaista synny ;-) terkuin Riitta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta! Kun on oikein nätti ohje, niin tottahan sitä tekee mieli kokeilla :)
      Itse teen välillä valmiista ohjeista ja välillä oman mielen mukaan. Omissa ohjeissa on vaan se "huono juttu", että harvoin tulee kirjattua ohjetta muistiin...jos ei sitten ihan vartavasten :)

      Poista
  6. Kauniita liinoja ja ihanat sävyt! Tuota lankaa täytyisi varmaan kokeilla. Kiitos vinkistä:)

    VastaaPoista
  7. Kauniita liinoja ja tuo turkoosin sävy on aivan täydellinen ♥ Mä en ole ennen pitänyt siitä, mutta nyt sitä pitäisi saada joka paikkaan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Tuo sävy on kyllä juuri täydellinen <3 Itse tykkään turkoosista keväisin ja kesäisin, silloin se on jotenkin parhaimmillaan :)

      Poista
  8. Voi kuinka kauniita! <3 Ajattelin, että voisi tulla matonkuteesta kiva mattokin tuolla ohjeella! :) Täytyypä testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo malli on kyllä ihana, oikein kaunis matto siitä tulisi :)

      Poista
  9. Kauniita töitä taas kerran olet saanut aikaiseksi. Lankaa piti heti lähteä hakemaan ja tehdä aluset omaankin astiastoon. Oli juuri niin mieluista virkata, kuin kehuitkin ja värit aivan ihanat. <3

    VastaaPoista
  10. Aivan ihania kattausliinoja.:) Itseltäni löytyy muutama virkattu pöytätabletti, jotka ovat olleet kovassa käytössä, joten näitä pitäisi ehdottomasti päästä virkkaaman lisää.:)

    VastaaPoista
  11. Heippa! Minkä kokoisella koukulla virkkasit tuota Luxor lankaa? Aivan ihana idea nou kattausliinat :) olen innostumassa virkkauksesta blogisi myötä, kiitos inspiroivasta blogista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Minä virkkasin 2.75 koukulla, mutta vyötteessä suositellaan 3.75. Tykkäsin näissä tehdä pienellä koukulla napakkaa pintaa.

      Poista
  12. Hei! Ihana blogi sinulla :) Montako liinaa yhdestä kerästä tulee suurinpiirtein? Kivoja kesätuliaisia olisivat ja miksei vaikka itsellekin käyttöön ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos :) 2 liinaa tulee yhdestä kerästä.

      Poista
  13. Ah mitä juttuja siulla on täällä blogissa! Nämäkin kattausliinat ovat NIIN ihania. Saanko liittää kuvasi näistä blogiini linkillä tietenkin? Kyselee Hanna

    VastaaPoista