lauantai 27. kesäkuuta 2015

Mansikoita ja frillavaatteita (alevinkki!)Viikonlopun vaaleanpunaiset... Ihania frillavaatteita ja virkattuja mansikoita!
Silverjunglen mallistosta tein yhteistyön merkeissä pienen aletilauksen, joka sisälsi tyttärelle kaksi kesäistä frillahametta ja rennot frillajoogat. Vaatteet tuntuvat mukavilta ja varmasti tytär nauttii niiden pitämisestä. Silverjunglen vaatteita tyttärellä on ollut käytössä ihan pienestä lähtien ja en voi kuin suositella, vaatteet ovat tosi kivoja ja kestäviä. Lisäksi peukutan Silverjunglea ekologisuudesta ja eettisyydestä, unohtamatta myöskään korkeaa laatua ja edullista hinta-laatusuhdetta.

Jos et ole vielä käynyt kurkkaamassa Silverjunglen alennusmyyntiä, niin se kannattaa tehdä nyt, sillä kaikki tuotteet voi kotiuttaa nyt vähintään -50% alennuksella! Kannattaa siis hyödyntää alennukset samantien, vielä kun kokoja riittää. Ostoksille pääset tästä.

Lastenvaate-alet meinaa tehdä ainakin minut ihan villiksi!
Onko teillä muillakin mammoilla samaa "vikaa"?Säästän aina pienetkin lankakerän loput, ja välillä niitä sitten virkkailen pois. 
Nämä mansikat on virkattu Bomull Sport -langasta, siitä samasta, josta muutama viikko sitten virkkasin Kesäisiä kosmetiikkapusseja. Niistä jäi pienen pieniä keriä jäljelle ja sain ne siis hyödynnettyä näihin mansikoihin. 
Ohje löytyy täältä. (Mansikoiden lehti virkattu ohjeesta poiketen)/ Yhteistyöpostaus /

5 kommenttia:

 1. Lastenvaatteet on ♥ Nuo mansikat on nam! Oikeita mansikoita ei ole syöty vielä tuoreeltaan, mutta viimeistään nyt tekee mieli kun näki nämä kuvat :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat mansikat - osaisipa virkata noin! Kyllähän se piti Silverjunglellekkin tilausta laittaa ja moneen muuhunkin paikkaan :)

  VastaaPoista
 3. Joo tilaus lähti täältäkin hopeaviidakkoon 😉

  VastaaPoista
 4. täälä äiti jolla ehdottomasti samaa vikaa!!!En vaan voi vastustaa noita kaikkia -50% aleja=) Herkun näköisiä nuo mansikat!

  VastaaPoista