keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Ihanat Creamiet Pikku Mineasta
Tyttären syntymäpäiviltä esittelinkin jo ihanan ja kevyen Creamien Camilla mekon, tällä kertaa vuorossa on muutamia muitakin ihania Creamien vaatteita 3-vuotiaalta. 
(Jo kolme vuotta, hurjaa! Vastahan tuo prinsessani syntyi...) 

Mekko on ollut päällä jo kahdesti, eka kerran prinsessani syntymäpäivillä, ja toisen kerran 3-vuotisvalokuvauksessa eilispäivänä.


Muutamia synttäreitä ja juhlia on tässä kesän aikana vielä tiedossa, ja musta paljetein koristeltu tylliunelma on hankittu myös niitä silmällä pitäen. Creamie Anna hame on kokoa 104 joka on passeli juuri nyt, mutta koska helma on hieman pidempää mallia, niin veikkaan sen pysyvän käytössä hieman tavallista pidempään. Nopea katsaus kauppaan kertoo hameen olevan nyt alennuksessa ja kokojakin löytyy 158cm saakka.
Creamien Selina housuja ei voi kun ylistää. Ne ovat kevyet ja vilpoisat kesähousut, niin rennot ja mukavan näköiset. Näillä on menty tänä kesänä jo monet kerrat. Omasta mielestäni ne ovat niin nätit, että arkikäytön lisäksi niitä voi käyttää kesäjuhlissa hieman juhlavamman, vaikkapa valkoisen pitsipaidan kanssa. Laadultaankin vaikuttavat hyviltä. Ehdottomasti plussaa tulee myös siitä, että lahkeensuissa on kuminauhat.


Creamien Crissy T-paita on nätti peruspaita, josta löytyy kuitenkin pieni ripaus "sitä jotain", strassikoristeltu sydän ja pienet pitsireunukset.

Kaikki Pikku Minean Creamie lastenvaatteet löydät täältä.
Kannattaa kurkata myös KESÄ-ALE ja Sisävaate ale.


/ Yhteistyöpostaus /

3 kommenttia:

 1. Hienoja vaatteita. Tosin nämä jatkuvat mainokset vievät mielestäni vähän pohjaa sinun muuten upealta blogiltasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi anonyymi. Tämä onkin kuuma puheenaihe, joka jakaa mielipiteitä. Yhteistyöpostaukset voi halutessaan skipata, mikäli ne eivät kiinnosta. En näkisi niitä mainoksina, vaan yhteistyöjuttuina ja kaikki yhteistyöjuttuni yritän valita aina siten, että ne sopivat blogin tyyliin. Tämähän on kotiäidin blogi, jossa kirjoitan itseäni kiinnostavista asioista käsitöiden ohessa ja esimerkiksi lastenvaatteet luonnollisesti kiinnostavat minua äitinä ja vaatetusalan artesaanina suunnattomasti. Tiedän, että monia lukijoita ärsyttää yhteistyöjutut, mutta se on ainut materiaalinen hyöty mitä useat bloggaajat saavat blogin kirjoittamisesta. Monet bloggaajat lopettavat blogiensa kirjoittamisen juuri siksi että se vie niin paljon aikaa, useita tunteja päivässä, eikä tästä palkkaa saa, vaikka voisi aivan hyvin verrata työhön työn määrän vuoksi. Ehdottomasti eniten tämä on kuitenkin käsityöblogi ja pysyy sellaisena jatkossakin, yhteistyöjuttujen siivittämänä. :)
   P.s. Käsi sydämmellä, ärsyttävätkö lehtien ja television mainokset? Minua ei.

   Poista
 2. Kivan näköisiä vaatteita. Ehdottomasti pitää sivut ylös tulevaisuutta varten. Nyt taitaa meidän tytllä olla sen verrn kampetta että pitäisi malttaa odottaa että pääsee ostamaan tarpeeseen. Varmaan viimeistään syksyllä jotain ulkokampetta. =)

  Toisissa blogeissa ärsyttää mainokset/yhteistyökuviot enemmän kuin toisissa. Onneksi ne saa kuitenkin skipattua nopeasti niin kuin muutkin vähemmän kiinnostavat jutut.

  P.s: Kiva blogi. Ihania virkkausjuttuja. Harmi että itellä peukalo keskellä kämmentä :D

  VastaaPoista