torstai 20. elokuuta 2015

3-vuotiskuvat

/ Yhteistyössä Magion kanssa /
Lapsen jokainen ikävaihe on muistamisen arvoinen ja lapsuuden ohikiitävät hetket ansaitsevat tulla ikuistetuksi. Itse heilun kameran kanssa kotona jonkin verran, mutta tietyissä ikävaiheissa olen halunnut käyttää lisäksi myös ammattikuvaajaa.

 3-vuotiskuvien ottamista varten valitsin Tampereen keskustassa Hämeenpuistossa sijaitsevan meille jo ennestään tutun kuvaamon, Magion. Rekvisiitat studioon otimme itse mukaan,  mukanamme oli saippuakuplia, kruunu ja taikasauva, sekä ilmapallot. Hyvä idea dementian varalle on kuvauttaa lapsi niin monen (helium)ilmapallon kanssa, kuin on ikävuottakin. :)

Kuvat (60kpl) toimitettiin sähköisesti isolla printtikoon resoluutiolla nettigalleriaan, josta ne ovat vapaasti käytettävissä omaan käyttöömme. Nyt onkin sitten jäljellä enää pikku "ongelma", suosikkikuvan valitseminen, josta olisi tarkoitus teettää taulu tyttären huoneeseen. Toisaalta yhden ainoan suosikkikuvan valitseminen on niin tuskaisan hankalaa, että saa nähdä, jospa teettäisinkin useamman taulun ;)

9 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!!Ja niin söpö pikku neiti=)

  VastaaPoista
 2. Oi että miten suloisia kuvia! Toi pallo ikävuotta kohti onkin hyvä idea ;)

  VastaaPoista
 3. Miten kauniita kuvia ja ihana muisto jää näistä <3

  VastaaPoista
 4. Söpöjä ja herkkiä kuvia. Iiks, kun lapset kasvaa niin nopeaa. Vastahan meidän Minea oli kolme ja nyt kohta jo viisi. Kuvia ei varmaan koskaan ole liikaa, joten hyvä idea käydä kuvaamossa muutenkin kuin vain 1-vuotiskuvassa.

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja suloinen pikku prinsessa ♡
  T. Elle

  VastaaPoista
 6. Ihastuin todella näihin kuviin<3 meillä 1 v kuvayksen edessä, johon hakemassa ideoita. Onko nämä ilmapallot normaalikokoisia (30 cm) vai isompia? Mikä teillä on ilmapalloijen naruna? kiitti jos viitsit vastata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi :)

   Ilmapallot olivat hieman normikokoa isompia, hankin ne Punanaamiosta ja he täyttivät ne siellä heliumilla. Muistaakseni lahjanaru toimi naruna :)

   Poista