lauantai 15. elokuuta 2015

Auringon keltaista


Keltainen on väri, jota virkkaan aivan liian harvoin.
Alkukesän auringon kaipuu sai minut ostamaan keltaista lankaa. 

Lanka: Bomull Sport 50g Gjestal
Menekki 2 kerää.

Ohje: Oma (ohje tulossa myöhemmin syksyllä useiden ohjepyyntöjen ansiosta.)

Aco Aurinkotuotteet sain PR-toimistolta aiemmin viime kuussa.
Acon aurinkotuotteet ovat omia lemppareitani. Ne ovat edullisia, väriaineettomia, alkoholittomia, hajusteettomia ja vedenkestäviä, jotka ovat itselleni tärkeitä seikkoja kaikki. 
Tuotteita myydään apteekeissa ja ne soveltuvat herkkäihoisille.

"Aurinko paistaa - elämä sujuu kuin leikiten. Keltainen tuo auringonpaisteen luoksemme vaikka keskellä synkintä talvea. Se on valon väri - hilpeä ajatusten ja älykkyyden symboli. Iloinen mieli ja optimismi kukoistavat keltaisessa valossa. Se ilahduttaa ja tuo huumoria mukanaan. Eräs lastenlääkäri sanoi pikku potilaittensa parantuneen entistä nopeammin, kun hänen vastaanottohuoneensa maalattiin aurinkoisen keltaiseksi.  Ylenpalttinen keltainen, etenkin likaisina sävyinä edistää petollisuutta, katkeruutta ja kriittisyyttä, kukaan tai mikään ei oikein tunnu kelpaavan. Keltaisen käyttö sopii erityisen hyvin hermostollisiin väsymystiloihin, ummetukseen, maksasairauksiin ja diabetekseen. Keltainen parantaa ruuansulatusta sekä iho-oireita kuten ihottumaa ja kutinaa. On myös havaittu, että keltainen edistää nivelreuman paranemista.  Kullankeltaisessa on mukana aidon kullan jaloutta. Se edistää uskollisuutta, ikuisuutta, jalomielisyyttä, todellista korkeampaa viisautta. Pyhimykset on kuvattu keltaisen valon ympäröiminä. Kulta on kristallisoitunutta auringonvaloa. Kultaisten korujen käytön sanotaan helpottavan ihmistä läpikäymään ikääntymiseen liittyviä kriisejä"

4 kommenttia:

 1. Onpas ihanan aurinkoinen postaus :) ! Ja jään minäkin odottelemaan pussukan ohjetta :) .

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana pussukka ja pirteä väri!Minulla on joku keltainen kausi menossa ja pitää aina toppuutella, ettei kaikki alkaisi olla keltaista:)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia Mira! Ja niin kesäisiä, että ihan tulee ikävä yhteisiä virkkailuhetkiä terassilla! :) Tuo "poskiin, nenänpäähän, korviin, otsaan.." laitettava puikkorasva oli kyllä huippu kätevä ja lapsestakin mieluista käyttää!

  VastaaPoista
 4. Mulla lemppareina samat aurinkotuotteet. Enää en muihin vaihtaisikaan. Suloinen väri langassa ja suloinen pussukka.

  VastaaPoista