perjantai 4. maaliskuuta 2016

Lasten ekologiset ja kotimaiset vaatteet by Napikas

Kesäkuussa neljä vuotta täyttävä tytär on erityisen kiinnostunut vaatteista ja tarkka niistä.
Joka-ikinen aamu hän haluaa itse valita vaatteensa ja ensimmäinen juttu on miettiä erilaisia asukokonaisuuksia ja miettiä kuinka vaatteet mätsäävät keskenään yhteen. 
Lopuksi hän pyytää siihen vielä äidin mielipiteen.
Sillä tosin ei ole mitään väliä, mitä sanon, sillä hän tekee kuitenkin valinnan itse :)
 Hommaa tietysti helpottaa se, kun garderoobi on tietyn tyyppinen ja vaatekaapin sisällöstä suurin osa on keskenään yhdisteltävissä.

Musta väri on hiljakseen hiipinyt tyttären vaatevalikoimaan, ensin farkuissa, juhlavaatteissa ja nahkatakissa, mutta sittemmin myös käyttövaatteissa on paljon mustaa.

 Nämä rennot käyttövaatteet on saatu kotimaiselta Napikas lastenvaatebrändiltä.
Napikkaan vaatteet ovat laadukkaita, kestäviä, ajattomia, yksinkertaisia, ekologisia ja tietty suomalaisia.

Tämä heiltä saatu setti on ollut tyttärellä käytössä paljon ja tytär tykkää siitä kovasti. 
Itse arvostan lasten vaatteissa ulkonäön ja kotimaisuuden lisäksi tietysti kestävyyttä, koska lasten vaatteita pestään usein.

Tuo takkimekko on muuten juuri sellainen, jota voisin hyvin itsekin käyttää,
juuri sopivan rento arkivaate.

"Napikas on vuonna 2005 perustettu perheyritys.Valmistamme ihastuttavia ja käytännöllisiä lastenvaatteita. Ekologisuus ja eettisyys on meille tärkeää. Kaikki tuotteemme on valmistettu Suomessa. Suunnittelussa ja valmistuksessa kiinnitämme huomiota, että vaatteet ovat istuvia ja mukavia lapsen käyttää. Pitkäikäisyys on vaatteissamme taattu. Osa tuotteista on valmistettu kierrätysmateriaaleista, joten tuotteet ovat yksilöllisiä ja uniikkeja."


/ Yhteistyöpostaus, vaatteet saatu /

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia <3 Enpäs ollutkaan kuullut ennen kys. merkistä..

  VastaaPoista
 2. Napikkaan vaatteet on kyllä ihania! Itsekin vasta hiljattain tutustuin ko.merkkiin, kun vauva sai lahjaksi Napikkaan haalarin ja se on ollut kyllä yksi eniten pidettyjä juttuja vauvan vaatekaapissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Emilia! Itsekin olen tutustunut tähän merkkiin vasta näiden vaatteiden myötä, ja suosin merkin vaatteita kyllä jatkossakin. Erityisen kestäviä, ja kivan näköisiä. Tykkään kovasti!
   Mukavaa viikonloppua Emilia ja perhe! :)

   Poista