keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Prinsessan pöllöleipä (Sano se leivällä)


Yhteistyössä Vaasan ja Indiedays


Olen mukana Indiedaysin ja Vaasanin yhteistyökampanjassa, jossa tehtävänä on kertoa tunteensa leivän muodossa. Tiesin heti, että haluan ilahduttaa tytärtäni hänen lempiherkuillaan ja tuoda vaihtelua perinteiseen nopeasti väsättyyn aamiaiseen. 3-vuotias tyttäreni on välillä aikamoinen nirsoilija ruuan suhteen ja erilaisia taikatemppuja tuleekin välillä tehtyä, jotta pikkuneidin saisi syömään. Hauskoilla ja kauniisti tehdyillä ruoka-annoksilla saa erityisen hyvin heräteltyä prinsessan ruokahalun ja lapsen iloa on tietysti kiva seurata.
Hauskan näköinen ruoka on ihan selvästi myös paremman makuista!

 Kauppareissulla keräsin ostoskoriin tyttären lempiherkkuja, -sellaisia joita hän mieluiten söisi aamiaisella. Tyttären leikkiessä omassa huoneessaan tein hänelle hieman erilaisen aamiaisen:
Hedelmiä, mansikoita ja TaikaRuis -leipää, josta taiteilin hänelle prinsessapöllön.
Leivän päälle levitin pähkinä-suklaalevitettä ja koristelin leivän hedelmillä, muroilla ja pähkinöillä pöllön näköiseksi. Juusto on tyttären suurta herkkua, joten siitä tein vielä kruunun pöllölle.


Reaktio: "Voi äiti, ootko sä tehnyt mulle pöllöleivän? Ihanaa!"Tämmöiset pienet jutut arjessa ilahduttavat ja ovat ihana tapa osoittaa läheisille heidän olevan tärkeitä.

OSALLISTU VAASAN TAIKA -LUKIJAKILPAILUUN INSTAGRAMISSA
Joka viikon perjantai arvotaan kaksi herkullista eväskoria (arvo n. 40€). Kilpailuun osallistut jakamalla omat leipäterveisesi. Lisää kuvaan myös hashtagit #sanoseleivällä #jyväntaikaa ja tägää kuvaan myös @vaasan_leipomot. Lisätietoja löytyy kampanjasivulta.

7 kommenttia:

  1. Tuo leipä maistuu varmasti paremmalta. :) Täytyykin testata, jospa meidänkin nirsoilijan ruokailu sujuisi mukavammin. Kauniita kuvia!

    VastaaPoista
  2. Aivan huikea - mahtoi neitoselle kelvata ♥! Tämmöisillä aamupaloilla ei meilläkään kyllä nirsoiltaisi :)...

    VastaaPoista