maanantai 23. toukokuuta 2016

Hajuvedet itselle ja hänelle


Kaunista maanantaita ihanat!
Pienillä asioilla on suuri merkitys, esimerkiksi sillä suihkiiko hajuvettä iholleen vai ei. Tyttären syntymän jälkeen minimoin hajusteiden käytön muutamaksi vuodeksi, mutta nyt kun tytär on jo isompi niin hajuvesien käyttö on taas osa arkea. Fiilis on myöskin taas huomattavasti Miramaisempi, kun voi jo hyvällä omallatunnolla käyttää rakastamiaan hajuvesiä. Enää hajuveden suihkiminen ei aiheuta nenän nyrpistyksiä tai niiskutuksia tyttäressä.






Sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä uuden nettikaupan; Aroma24.fi kanssa ja sain testiin muutaman hajuveden heidän huikeasta ja ihanan edullisesta valikoimastaan.
Aroma24.fi kauppa erottuu muiden joukosta sen nopean toimituksen, korkean laadun, luotettavuuden, laajan tuotevalikoiman ja edullisten hintojen ansiosta. Kaikki tuotteet lähetetään Tallinnan keskustassa sijaitsevasta varastosta ja toimitus oli erittäin nopea, paketti saapui parissa päivässä.

Aroma24.fi nettikaupasta löytyy vain aitoja merkkejä ja parfyymejä maailman johtavilta valmistajilta, kuten Versace, D&G, Hugo Boss, Bvlgari, Giorgio Armani, Carolina Herrera, Gucci ja monia muita.
Aroma24.fi tarjoaa Suomen laajimman valikoiman parfyymeja ja kosmetiikkatuotteita!


Versacen Bright Crystal on ollut ehdoton suosikkituoksuni jo useiden vuosien ajan, ja sitä se on edelleenkin. Tuoksu on täydellinen kesäpäiviin, mutta sopii ehdottomasti myös lämpimiin kesäiltoihin ja mikäettei myös syyspäivien piristykseksi. Tuoksussa yhdistyvät granaattiomena, yuzu, magnolia, pioni ja lootuksenkukka. Tämä tuoksu on ymmärtääkseni yksi maailman suosituimmista naisten hajuvesistä.


Versacen Versense EDT on itselleni uusi tuttavuus, jolle sydämeni nyrjähti samantien. Se on aivan ihana! Tuoksu on raikas, energisoiva ja huumaava. Ihana kesätuoksu niille jotka tykkäävät raikkaista tuoksuista. Tuoksunuotit: kukkaiset sävyt, bergamotti, vihreä mandariini, päärynä, narsissi, kardemumma, jasmiini, puu, seetri, santelipuu, oliivi, myski.


Ah, Dieselin Only The Brave, aivan ihana tuoksu miehelle! 
Tämän tuoksun valitsin miehelleni ja onneksi hän ihastui siihen itsekin.
Tuoksu on mielestäni hyvin vaikuttava ja siitä löytyy paljon särmää, huomaan vähän väliä nuuhkivani miestäni hänen käyttäessään tätä tuoksua..
Rohkean, voimakkaan ja itseensä uskovan miehen tuoksu.
Tuoksunuotit: Primofiore sitruuna, setri, nahka.



Mikä on sinun lempituoksusi?   

8 kommenttia:

  1. Moschinon 'I love love' ja Kenzon tuoksut (tällä hetkellä itsellä käytössä L'eau par Kenzo). Miesten tuoksuista Hugo Bossit ja 'Fahrenheit'.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kenzo L'eau par on myös ihana <3 Muistaakseni siskoni käyttää sitä ja aina sitä tulee ihasteltua! Kivoja vinkkejä, kiitos kommentista!

      Poista
  2. Versace bright crystal ehdottomasti. Neljäs pullo jo menossa. Ensimmäisen pulloni sain ihanilta veljeni lapsilta lahjaksi kommentilla "tää tuoksuu ihan Mintulta".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläkin ties kuinka mones jo menossa, tuoksu on niin ihana ettei siihen varmaankaan koskaan kyllästy. Ihana kommentti veljesi lapsilta :)

      Poista
  3. Bright Crystal on kyllä ihana tuoksu! :) Mutta oma lempparini taitaa olla kuitenkin Guerlainin L`Instant tai sen voi lukea hyvinkin signature scentikseni. Mutta onhan niitä toki paljon muitakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin tutustua, en ole sitä aiemmin tuoksutellutkaan, kiitos vinkistä :)
      Ps. Ihana blogi sinulla, kävin tutustumassa <3

      Poista
  4. Yves rocher monoi de tahiti on yksi lemppari ja rakastan myös paris hilton heiress tuoksua

    VastaaPoista