tiistai 7. maaliskuuta 2017

Naistenpäivän lahjaideoita ja kosmetiikkajuttuja


Minäpä tiedän, että blogiani lukee muutama mieskin!
Nyt siis tarkkana, muistattehan että huomenna on naistenpäivä! Naistenpäivänä on ihanaa saada osakseen kauneutta, hemmottelua ja hyvää mieltä. Kansainvälistä naistenpäivää vietetään ympäri maailman 8.maaliskuuta jolloin miehillä on mahdollisuus juhlistaa vaimoa, tyttöystävää tai äitiään erityisillä huomionosoituksilla ja lahjoilla. Ruusut ja suklaa ovat ihania, mutta tässä vielä muutama muukin varteenotettava ja hyvä vinkki elämäsi naiselle.


"Bette Box, aiemmin tunnettu nimellä LivBox, on kuukausittainen paketti, joka sisältää kauneutta, tyyliä ja ideoita. Jokainen Bette Box on valikoima tuotteita eri kauneuskategorioista. Paketti sisältää sekä uusia että tunnettuja brändejä. Mukana on sekä täysi- tai matkakokoisia näytteitä, joiden avulla pääset testaamaan uusita tuttavuuksia ja löytämään uusia suosikkeja. Yllätyspaketin hinta on vain 16,90 euron kuukausimaksulla, ilman postikuluja. Kampanja ei vaadi sitoutumista, voit perua tilauksen milloin haluat."


Kuvissa tammikuun boksin sisältö, josta löytyi: Maybellinen ripsiväri, Manna Kadarin poskipuna, TRESemmén muotovaahto, Evon tyvisuihke sekä Lumenen kosteusvoidegeeli.
Kaikki nämä hintaan 16.90€, aika uskomatonta, eikö!


Maaliskuun boxit myytiin viime kuussa ennätysajassa loppuun ja nyt myynnissä on siis huhtikuun boksit. Bette Boxin blogista sain selville pieniä paljastuksia:
"Mukana on suosittua värikosmetiikkaa: yksi tuote silmille ja yksi huulille. Nämä tuotteet sopivat kaikille ja ovat kesän must-meikkituotteet, joilla viimeistelet niin juhla-, festari-, kuin rantalookin – kuka ei rakastaisi moneen tyyliin sopivia tuotteita? Lisäksi huhtikuussa hemmotellaan hiuksia hoitamalla talven kuivattamat kutrit valmiiksi kesää varten. Emme myöskään ole unohtaneet kasvoja, joita hoidetaan tuotteella, joka sisältää asiallisen aurinkosuojan kevääseen.  Ja ai niin, yksi näistä edellämainituista tuotteista on bloggaaja/vloggaaja Anni Suvisuon lempparituote!"Mia Höytö Cosmetics on kotimainen puhdas ja laadukas ihonhoitosarja, joka tuo kauneutta ja ylellisyyttä ihonhoitohetkiin. Kauniita tuotteita luonnonkosmetiikasta pitävälle naiselle.

Mutta. Jos et kuitenkaan osaa päättää mitä antaisit lahjaksi, on lahjakortti takuuvarma valinta. Näin lahjan saaja voi itse päättää lahjansa, jonka varmasti tulee käyttämään.

Lahjakortti Hyvinvoinnin Tavarataloon itsestään huolta pitävälle naiselle.
Lahjakortti elevenille kauneudenhoitotuotteisiin ja meikkiostoksiin.
 

Muita ihania lahjaideoita naistenpäiväksi:
Hieronta tai jalkahieronta
Kodin siivoaminen tai ruuan valmistaminen
Romantiikkaa ja yhteistä aikaa
suklaata ja kukkia

Ihaninta naistenpäivää ihanat!
Let´s shine!


2 kommenttia:

  1. Ostan äidilleni aina koruja ja pienen lahjan, kuten sukkia, jotta hän pysyy lämpimänä kylminä iltoina.

    VastaaPoista