maanantai 15. toukokuuta 2017

Hauskaa tekemistä lasten kanssa


Meillä oli pari viikkoa sitten tyttöenergiat kohdillaan, kun siskoni tuli kolmen tyttärensä kanssa meille viikonlopun viettoon. On se vaan ihana nähdä sukulaisia jotka asuvat kaukana meistä! Kävimme yhden päivän verran Funpark sisähuvipuistossa, kun ilmatkin oli silloin mitä oli...eli kylmää ja tuulista. Monenlaista tekemistä ja leikkejä lasten kanssa riitti kotonakin, mutta yksi oli ylitse muiden ja siitä tahdon teillekin kertoa.

Muovaileminen silkkimassasta ja helmimassasta

Silkkimassa on itsekovettuva kevyt ja joustava muovailumassa, joka kuivuu huoneenlämmössä kovaksi. Massasta voi muovailla koruja, hahmoja, pieniä esineitä nukkekotiin -mitä vain, ainoastaan mielikuvitus on rajana! Silkkimassa on turvallista muovailla ja se tarttuu helposti pintoihin ilman liimaa, sillä voi siis päällystää ja koristella vaikkapa valmiita styroxihahmoja, puuta tai pahvia.

Helmimassa puolestaan on itsekovettuva muovailumassa, jossa on pieniä mikrohelmiä seassa. 

Tytöt tykkäsivät muovailla leikkiruokia, eläimiä ja erilaisia hahmoja -Frozen Elsan, pöllöjä ja yksisarvisia. Täytyy sanoa, että yllätyimme siskoni kanssa siitä, miten hiljaiseksi neljä tyttöä menivät muovaillessaan. Jokainen niin keskittyneenä ja innoissaan, -luova tekeminen on mukavaa lasten mielestä ja tekemistä riitti tuntikausiksi!
Niin mukavaa se oli, että monta kertaa päivässä he kysyivät,
"Saadaanko taas muovailla?"

Ehdottomasti suosittelen, jos kokemusta vielä ei ole.
2 kommenttia:

 1. Iiiks, miten ihania!! Varsinkin tuo helmimassa näyttää niin mahtavalta! Kauanko noissa suurin piirtein meni kuivua? Meilläkin on tulossa parin viikon päästä viikonloppu, jolloin saadaan käly lapsineen meille yökylälle. On se ihana nähdä oikein ajan kanssa ja lapsethan nyt nauttii ihan hurjasti, kun saavat rauhassa leikkiä!

  Aurinkoisia päiviä teille<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulla :)
   Nämä lasten teokset on aina niin söpöjä! <3

   Pienemmät kuivuivat muutamassa tunnissa ja hieman isommat työt vaativat kuivuakseen aikaa yön yli.

   Ihanaa päivää teille! <3

   Poista