tiistai 13. kesäkuuta 2017

5-vuotiskuvat / kuvaustarjous Tampereella ja HelsingissäPrinsessani, tämä täydellinen pikku ballerinani täyttää tässä kuussa 5 vuotta!
Ihmeellistä miten nopeaa aika menee... Pieni tyttäreni kasvaa ja kehittyy hurjaa vauhtia. Äitinä olen ihan hurjan ylpeä hänestä. Suloinen tyttäreni on tasapainoinen, muut huomioon ottava ja hänellä on hyvä itsetunto. Hän on iloinen ja positiivinen lapsi, joka rakastaa liikkumista ja leikkejä. Kavereita on paljon mutta hän viihtyy hyvin myös itsekseen leikkien. Tyttären mielikuvitus on hyvä ja todella harvoin hänellä on tylsää. Harrastuksia tyttärellä on paljon, niistä ne tärkeimmät ovat musiikki, tanssi ja baletti.

On ihanaa että kuva-albumista löytyy paljon kuvia eri ikävuosilta. Nuo kuvat ovat rakkaita muistoja! 
Aiempien vuosien viralliset kuvat tyttärestä on otettu studiossa, tänä vuonna pikkusiskoni otti ihanat 5-vuotiskuvat tyttärestäni  miljöössä, -paikkana Hatanpään Arboretum Tampereella.
Sovittu kuvauspäivä sattui sopivasti olemaan alkukesän ihanin kesäpäivä -lämmin ja aurinkoinen.

Pikkusiskoni Jenni valokuvaa sivutyönään ja tämä "projekti" on vasta aluillaan. Jenni on luova moniosaaja, joka on pienestä saakka ollut hyvin taiteellinen. Valokuvausta Jenni on harrastanut jo kauan, useita vuosia, mutta työnä tämä on nyt hänelle uusi aluevaltaus. Jenni on käynyt valokuvauskursseja ja haaveissa hänellä on tutkinto. 

 Valokuvatarjous Jenniltä Tampereella ja Helsingissä
 → Vauvakuvat, raskauskuvat, perhekuvat ja synttärikuvat.
Kesäkuun aikana varatut kuvaukset 80e (ovh. 120e) joka sisältää tunnin kuvauksen + 10-15 käsiteltyä kuvaa digiversioina. Kuvaus voidaan toteuttaa ulkona tai asiakkaan kotona Tampereen alueella.
Kesän ajan sovittaessa kuvausmahdollisuus myös Helsingissä.
 Viestiä voi laittaa Fb-sivun kautta tai spostiin (j.kuvaus@gmail.com).

3 kommenttia: