maanantai 31. heinäkuuta 2017

Aarrekarttani ja pieni salaisuus


"Se ei riitä, että ottaa askelia, jotka jonain päivänä voisivat auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Jokaisen askeleen tulisi olla tavoite itsessään lakkaamatta kuitenkaan olemasta askel"
-Johann Wolfgang von Goethe-


"Your mind is a powerful thing. When you fill it with positive thoughts your life will start to change"


Unelmien saavuttamisesta tulee helpompaa, kun tekee itselleen aarrekartan. Indiedaysin keväisen inspiraatiopäivän innoittamana päätin askarrella Health Labin pisteellä aloittamani aarrekartan valmiiksi. Aarrekartan askarteleminen on hauska tapa hahmottaa omat unelmat ja tavoitteet ja selvittää itselleen mitä oikeasti toivoo ja haluaa elämältä juuri nyt. Yleensä aarrekartta on kartonki, johon on leikattu ja liimattu kuvia omista unelmista. Kun valmiin kartan pitää päivittäin näkyvillä, se pitää unelmat mielessä, jolloin omia unelmiaan kohti on helpompi kulkea. Kartan avulla alitajunta alkaa työstämään unelmien saavuttamiseen tarvittavia asioita.


Minulle on tärkeää kulkea omia tavoitteita ja päämääriäni kohti.
Haluan kasvaa ihmisenä, haluan olla hyvä äiti tyttärelleni, haluan oppia virheistäni ja haluaisin tehdä oman käsityökirjan.


Olen pitänyt blogissani kiinni yksityisyydestäni, enkä ole kertonut henkilökohtaisesta elämästäni mitään lukuunottamatta äitiyttäni, nimeäni, ammattiani ja ikääni.
Minua pyydettiin mukaan Anna -lehden Matka naiseksi -juttusarjaan, ja lähdin mukaan!
Lehti, jossa olen mukana, ilmestyy elokuun aikana, arviolta kuun puolessa väliä.
Enempää en vielä tiedä itsekään. Jännää!

Muistakaa unelmoida ja asettaa tavoitteet elämällenne ja mikä tärkeintä -kulkea niitä kohti!

"Health Lab Vitamin Water on hiilihapoton kivennäisvesipohjainen juoma, johon on lisätty vitamiineja & mineraaleja. Juoma on suunniteltu tiettyyn tarpeeseen ja valmistettu puhtaaseen Iisalmen pohjaveteen."


/ Yhteistyössä Health Lab /
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti