perjantai 4. elokuuta 2017

Eettiset siivouskaverit ja Kaupunkilangan Lähiö


"Olemme asiaa pohdittuamme päätyneet siihen, että kun siivoat kotisi, iso läjä muitakin ongelmia tuntuu katoavan"


"Meille virheet ovat kuin pikkusotkuja joista voi oppia; ei mitään sellaista mitä ei voisi siivota ja parantaa""Ennen kaikkea uskomme, että likaisuus kaikissa limaisissa, savuisissa, myrkyllisissä, ällöttävissä olomuodoissaan on yhteiskunnan vihollinen numero yksi"


"Haltioidumme kiiltävistä esineistä, kuten puhtaista lautasista, lattioista joilta voisi syödä, Nobelin rauhanpalkinnoista ja aistikkaista julkisista veistoksista"


"Meille tuoksulasi on aina puoliksi täynnä. Aina kun tapaamme uuden ihmisen, oletamme tämän tuoksuvan vastaleikatulta nurmikolta tai joltakin muulta superhyvältä"


"Hyvyys voittaa aina haisulit" Näin sanovat Adam Lowry ja Eric Ryan, Methodin® perustajat sekä alkuperäinen People Against Dirty® -kaksikko. He tiesivät ihmisten himoitsevan tehokkaita, hyväntuoksuisia ja nättejä siivoustuotteita, joita ei tarvitse pitää piilossa.
Minä laitan allekirjoitukseni tämän postauksen loppuun ollakseni samaa mieltä.

Method perustuotteita myydään ainakin Citymarketeissa ja Prismoissa, lisäksi laajan valikoiman jälleenmyyjiä ovat esim: Stockmann, Kärkkäinen, Carlson ja RTV.


Nättejä ovat myös Kaupunkilangan bambu-puuvillalangat. Nämä värit ovat ihanat ja huomaan tykkääväni jopa vihreästä, varsinkin tästä Lähiö -langan sävystä!
Ihanan pirtsakka vihreä ja näyttää tosi kivalta yhdistettynä Lähiön fuksiaan ja valkoiseen.
Erityisesti ilahduin langan virkkaamisesta, on muuten todella hyvää virkattavaa, sillä kierteensä vuoksi se ei lohkeile yhtään.

Lähiön materiaali: 50% puuvillaa, 50% bambua

Kaupunkilangan kaikki jällenmyyjät ja verkkokauppiaat löydät täältä.
Ohje sydänrättiin löytyy täältä, silmukkaluvuksi tosin laitoin ohjeesta poiketen 47.
Siivous ei todellakaan tunnu pakkopullalta kun siihen asennoituu.
Minä toivottelen nyt hyvää viikonloppua ja lähdenkin tästä virkkaamaan ja siivoamaan!
-Terkuin Mira-
  
/ Yhteistyössä Kaupunkilanka, Method tuotteet saatu testattavaksi  /

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti