sunnuntai 20. elokuuta 2017

Virkatut rustiikkiset unisiepparit


"Tämän syksyn sisustustrendille on ominaista rustiikkiset vaikutteet ja mystinen tunnelma.
Siinä näkyvät erityisesti luonnon materiaalit kuten puuvilla, pellava ja puu.
Inspiraatio ammennetaan yksinkertaisemmista ajoista, jolloin suurin osa asioista valmistettiin käsin ja elettiin samassa rytmissä luonnon kanssa."
(Lähde Hemtex)

Näissä virkkamissani unisieppareissa olen käyttänyt Kaupunkilangan Koskipuisto -lankaa joka on puuvillan ja pellavan sekoitus (53% puuvilla, 47% pellava).
Puuvilla antaa lankaan pehmeyttä, pellavan karheus on juuri sopiva ja se antaa langalle upean rustiikkisen tuntuman. Trendilanka ihan selvästi!


 Unisieppareiden uloimpien kerrosten sisään virkkasin metallirenkaat, joita on saatavilla Paaposta eri kokoisina. Ihanat puiset lehti koristeet ovat myös Paaposta, niitä löytyy kahden kokoisena,
Paapossa on myynnissä myös Kaupunkilangan lankoja, kuten esimerkiksi tämän postauksen Koskipuistoa. Nyt kannattaa tilata Paaposta, sillä maanantai-iltaan 21.8. saakka heillä on ilmaiset postitukset!


 Nyt hyvää yötä ja kauniita unia!

/ Yhteistyössä Kaupunkilanka ja Paapo /

1 kommentti:

  1. Voi miten suloinen kokonaisuus! <3 Aivan ihanat väritkin(!)

    Lauantaina aloitin ja nyt sunnuntaina jatkoin loppusilausta vaille valmiiksi oman unisiepparimme. Virkkausta tuli minullakin omaamme (ylläri) :D. Tuollaiset puiset lehdet olisivat kyllä ehdottomasti kauniimmat kuin pienet höyhenet, joita nyt ensihätään löysin kotoamme.

    Ihanaa uuden viikon aloitusta!

    VastaaPoista