tiistai 18. joulukuuta 2018

Joulun makeat herkut ja joululahjat eskaritädeille

/ Yhteistyöpostaus /


 "Herkkua on siinä monenlaista..."

Suklaa kuuluu jouluun tottakai. Joulupöytään, jälkkäriksi, omaan herkkuhetkeen ja lahjaksi.
Tänä jouluna tilasin kaikki joulusuklaat ja joulukarkit netin kautta. Tämä johtuu osittain siitä, että olen sairastanut nyt jo monta viikkoa, eikä kaupoissa kiertelyyn ole ollut jaksamista.


Maxikarkki.fi on pelkästään herkkuja myyvä verkkokauppa.
Heiltä löytyy herkkuja joka makuun ja aina edullisin hinnoin. Tilasin Maxikarkista laatikollisen herkkuja ja olin tosi ilahtunut heidän monipuolisesta valikoimasta ja nopeasta toimituksesta!
Sokerihiirille suosittelen ottamaan Maxikarkin seurantaan, sillä heillä on jatkuvasti hyviä tarjouksia.Monessa perheissä vielä mietitään, mitä viedä lahjaksi päiväkodin tädeille, opettajalle tai eskariopettajalle ja muille hoitotädeille. Luin muutaman artikkelin, joissa vinkattiin mitä pientä opettajalle kannattaa ostaa. Useimmissa jutuissa ykköspaikalta löytyi Jotain syötävää tai juotavaa. Lapsen tai oppilaan henkilökohtaisesti tekemää korttia arvostettiin myös paljon. Hyviä vaihtoehtoja lahjoiksi olivat myös joulukukat ja yhdessä hankitut lahjakortit.

Tässä nopea viime hetken vinkki. Jotain syötävää ja jotain lapsen itsensä tekemää:
-Lumiukot, joiden sisältä paljastuu suklaalevyt.
Suklaalevyt on ensin paketoitu valkoisella paperilla, jonka jälkeen tytär askarteli lumiukot näköisiksi (idea Pinterestistä). Meidän lumiukkojen sisältä paljastui 2 erilaista suklaalevyä, Piparkakku Valkosuklaa ja Salmiakki-Valkosuklaa.


Makeaa joulunodotusta!

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Täällä on vielä hiukan kesken ja epäselvää, mitä eskaritädeille veisi.

    VastaaPoista
  2. ihana idea toi lumiukko pakkaus

    VastaaPoista