sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Sisustushedelmät

/ Yhteistyöpostaus AmandaB kanssa /

Hyvää ensimmäistä adventtia! Joulun odotus on alkanut ja olen suunnitellut jouluista tekemistä jokaiselle päivälle jouluun saakka, mahdollisuuksien mukaan niitä sitten toteutamme sopivassa järjestyksessä. Lähes kaikki joululahjat on jo tehty ja ostettu, joten siltä osin voin nyt nauttia siitä oleellisesta eli joulukuun tunnelmasta. 

Nyt kuvia muutamista sisustusherkuista. Olen jostain syystä nyt kovin ihastunut kullan ja hopean värisiin sisustushedelmiin. No entä sitten vaaleanpunainen! Se tulee tuskin yllätyksenä, että se on yksi lempiväreistäni, joka aina vaan jaksaa viehättää. Vaaleanpunainen ananaspurkki on täydellinen ja tytär halusi sen heti omaan prinsessahuoneeseensa, ja itseasiassa sinnehän se sopiikin oiken mainiosti. Tytär säilyttää siellä helminauhojaan.

 Eilen, eli joulukuun ensimmäisen päivän kunniaksi teimme tyttären kanssa herkkutarjottimen, ja menimme sen kanssa sohvalle katsomaan jouluaiheisia leffoja. Kultainen ja hopeinen omena juhlistaa herkkutarjotinta, vai mitä?


AmandaB nettikauppa myy kaikkea ihanaa sisustus- ja lahjatavaraa, jonka lisäksi myös jopa huonekaluja. Jos etsit sisustusjuttuja kotiisi tai mietit lahjaa jollekin sisustamisesta kiinnostuneelle niin suosittelen katsomaan nettikaupan tarjontaa.

Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille.

1 kommentti: