sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Ekologiset siivousjutut

/ Yhteistyöpostaus, tuotteet saatu /


 Meillä on viikonlopun aikana siivottu joulu pois. Joulukuusi on viety pois, jouluvalot on pakattu laatikoihin odottamaan seuraavaa joulua ja tasojen päältä on kerätty tontut, kynttilät ja joulujutut pois.
Vaikka rakastankin joulua, niin vähintäänkin yhtä paljon rakastan tätä vuoden alkua ja vuoden alun siivousrituaalia jolla voin aloittaa kevään odotuksen!



Ekologiset siivousvälineet ovat kuuluneet kotiimme jo monen vuoden ajan. Bambupuuvillaisista langoista olen virkannut ja neulonut uusia siivousliinoja ja tiskiliinoja. En suostuisi enää mistään hinnasta käyttämään kotonani kertakäyttöisiä siivousliinoja, sillä nämä itsetehdyt ovat parhaita ja samalla luonto kiittää.

Ekologisuus on sydämen asia ja pienillä asioilla ja valinnoilla voin vaikuttaa ympäristöömme. Valitsen siivoukseen aina ekologiset pesuaineet, joilla puhdistan ja raikastan kotimme luonnollisesti.
Mummi ja minä -tuotesarjan tuotteet ovat  kotimaisia, kasvipohjaisia, turvallisia, biohajoavia sekä vegaanisia. Kauniit pullot ovat ilo silmälle ja ne sopivat myös uudelleen täytettäviksi.
(Mummi ja minä sarja on saanut vastikään uuden visuaalisen ilmeen, uusi ulkoasu on mielestäni aiempaa raikkaamman näköinen ja siten erittäin onnistunut.)
Katso lähin jälleenmyyjäsi täältä.






Uusi tuttavuuteni on Cleany-lanka, jota sain viime vuoden puolella testattavakseni.
Uutuuslanka on kehitetty kattiloiden ja astioiden käsinpesuun. Aika hauska lanka, josta virkatut ja neulotut pesimet toimivat käytössä hyvin! (Maahantuonti Prym Finland).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti