sunnuntai 27. tammikuuta 2019

Kirjasuositus: Hyvän elämän reseptit

Täällä on niin kylmä tänään... -22 astetta. Olen pysytellyt lähes koko päivän kotona, juonut lämmintä teetä villasukat jalassa ja lukenut hyvää kirjaa.


Hyvän elämän reseptit -kirja sisältää kirjoituksia tavallisesta arjesta ja sen oivalluksista. 
Sain tämän klassikkokirjan muutama viikko sitten ja kirjasta on tullut jo tässä lyhyessä ajassa lempikirjani. Olen aivan ihastunut kirjan kauniisiin kuviin ja voimauttaviin, lempeisiin ja kannustaviin teksteihin. Voisi kai sanoa, että olen kirjaan hyvällä tavalla vähän koukussakin :). Se on niin ihana. Kirjassa on paljon itselle tuttuja ajatuksia ja oivalluksia, mutta se tarjoilee paljon myös uutta inspiraatiota, ajateltavaa ja ajatusmalleja arjen rakennusmateriaaleiksi. Kirja opettaa rakastumaan arkeen ja näkemään siinä olevat värit.


"Yli 300-sivuisen kirjan jokainen sivu on värikästä kuvaa, mikä tekee lukuelämyksestä poikkeuksellisen täyteläisen. Kirja sisältää kirjoituksia tavallisesta arjesta ja sen oivalluksista, jotka ottavat lukijansa lempeästi mukaan makustelemaan omaa elämää, sen karvaita kohtia ja makeimpia hetkiä. Kirja tuo lohtua ja iloa. Kirjan on kirjoittanut Hidasta Elämää hyvinvointi -sivuston toinen perustajista, Sanna Wikström. Hyvän elämän reseptit oli vuoden 2016 myydyimpiä hyvinvointikirjoja Suomessa ja nyt on myynnissä kirjan neljäs painos." 
Lähde: Hidasta Elämää

"Onnellisuus ei ole syy ja kiitollisuus seuraus.
Vaan kiitollisuus on syy ja onnellisuus sen seuraus."/ Yhteistyöpostaus, kirja saatu /

3 kommenttia:

 1. Oi... tämä sinun blogisi on NIIN IHANA! Oikea hyvän mielen lähettiläs. Kivoja ohjeita, mukavaa tarinaa ja ihania värejä. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS Mari IHANAsta ja ilahduttavasta kommentista! ♡ ♡ ♡
   Terkuin, Mira

   Poista
 2. Oi tämä kirja kuulostaa kyllä sellaiselta, että pitäisi melkein hankkia:)

  VastaaPoista