tiistai 18. kesäkuuta 2019

Glittertatuoinnit (sisältää alekoodin)

/ Yhteistyössä Glitternisti, tuotteet saatu /


 Meidän kotona vietettiin viikonloppuna tyttären 7-vuotissyntymäpäivää ja teemana oli tyttären toiveen mukaisesti glitter. Vielä toistaiseksi olen jaksanut järjestää synttärit kotona ja suosin kotisynttäreitä enemmän kuin hoploppeja ja sen sellaisia. Kotona järjestetyissä synttäreissä on itselle tärkeintä lämpö ja yhdessäolo ja vieraat ovat enemmän läsnä toisilleen kuin isoissa leikkipaikoissa, joissa porukka usein hajaantuu. Toki uskon, että vielä tulee aika, jolloin menen sieltä missä aita on matalin ja ulkoistan synttärit kodin ulkopuolelle. 

Tänä vuonna varsinaiset postausta varten otetut synttärikuvat eli perinteiset kakku ja kattauskuvat menivät mappi ööhön, sillä synttäritohinassa otetut kuvat eivät onnistuneet. Ja toisaalta, enpä edes ehtinyt kameran kanssa olemaan kuin pienen hetken, ennen ja jälkeen juhlien.

Muutama sana nyt siis synttäreiden ohjelmanumerosta: Glittertatuoinnit.



 Glitter on ihanaa ja glittertatuoinnit, kampaukset ja meikit ovat IN ja niitä näkee nykyään paljon juhlissa, festareilla, polttareissa ja erilaisissa tapahtumissa.

Tyttären synttäreiden ehdoton hitti oli Glittertatuoinnit, joita tein hänelle ja hänen kavereilleen. Niiden tekeminen oli tosi helppoa ja nopeaa. Glitternisti verkkokaupassa myydään kaikki mitä glittertatuointien tekemiseen tarvitaan; valmiita sapluunoita, iholle soveltuvaa liimaa, erilaisia glittereitä ja siveltimiä. Sapluunoissa löytyy erilaisia kuvioita, varmasti jokaiselle löytyy mieluinen. Valmis setti löytyy täältä, voit valita setin joko glittereillä tai ilman. Erilaisia glittereitä on saatavilla myös paljon, niitä voi ostaa yksittäin tai settinä. Minä tietysti suosittelen ympäristösyistä valitsemaan ekoglitterin, joita mallistosta löytyy yli 30 kpl. Katso koko ekovalikoima täältä.


Glittertatuointien teko oli tosi kiva ohjelmanumero synttäreillä, suosittelen!



 Glitternisti tarjoaa nyt blogini lukijoille 20% alekoodin nettikauppaan.  
Koodi on PRINSESSAGLITTER ja se on voimassa kaikissa yli 15€ tilauksissa elokuun 2019 loppuun saakka. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Kimallusta juhlahetkiin!

Glitterkauppaan pääset tutustumaan tästä.

1 kommentti:

  1. Oi onpa ihania glittereita! näitä vois hyvin käytellä vaikka festarimeikissä kesällä :)

    VastaaPoista