maanantai 9. maaliskuuta 2020

Adlibriksen käsityö-kampanja

/ Kaupallinen yhteistyö Adlibris /


Pehmeitä, lämpimiä lankoja, ihania värejä, villan tuoksua. Käpertyminen sohvan nurkkaan käsityötä tehden, pöydällä kuppi teetä ja pari palaa suklaata. Olen saanut tyttären nukkumaan ja nyt on hetki aikaa itselle. Käsissäni on käsityö, jossa toistetaan samoja silmukoita. 
Sopivan yksinkertaisen käsityön tekeminen helpottaa kuormittunutta mieltä löytämään yhteyden itseeni. Nämä on ne jutut, joita tarvitsen rentoutuakseni ja palautuakseni kiireestä ja aktiivisen arjen askareista. Tärkeintä on elämän kokonaisbalanssi. 
 
Tutkimusten mukaan käsitöiden tekeminen on erittäin terapeuttista ja auttaa palautumiseen ja stressiin. Sanalla sanoen rentouttaa. Kyllähän te sen tiedätte, eikö niin :)


Adlibris on jo vuosia ollut yksi vakkari nettikaupoistani ja tilaan sieltä lankoja ja kirjoja melko usein.
Lankoja löytyy laidasta laitaan -aina Novitasta hieman uudempiin tuttavuuksiin. Adlibriksen oma tuotemerkki Create with Adlibris on vuosien saatossa noussut yhdeksi suosikikseni ja käytän erityisesti tuotemerkin puuvillalankoja, villalankoja ja bambu-puuvillalankoja.


Adlibriksella on maaliskuun ajan käynnissä kevään suuri käsityökampanja, jossa laitetaan puikot ja virkkuukoukut heilumaaan! Käsityön ystäviä hemmotellaan kampanjan aikana huikeilla lankatarjouksilla ja edullisilla käsityökirjoilla. Kannattaa kurkata ainakin seuraavat kategoriat ja hyödyntää tarjoukset:

Socki-langat -20%, jopa -30%
(Socki yksivärinen, Socki monivärinen, Socki Fine ja Socki Plus)

Uudet ja suositut käsityökirjat
(mm. Klompelompe Kesälapset, JonSukat, Makrameen maailma Hyvän mielen villasukat)

Käsityökirjat edullisesti 9,90 € / kpl
(mm. Sydämellinen sukkakirja, Villasukkien vuosi, Kauneimmat villasukat, Raikkaat rätit)


Lyhyesti Socki-langasta; Se on Adlibriksen oma villasekoitelanka, joka on valmistettu 75% superwash-käsitellystä villasta ja vahvistettu polyamidilla. Sockia käytetään paljon sukkalankana, mutta yhtä hyvin se sopii myös asusteisiin. Sitä löytyy hyvä valikoima yksivärisenä ja myös monivärisenä. Vahvuuksiakin löytyy muutama eri, Socki Fine on ohuin ja Socki Plus paksuin vahvuus. Socki langasta on käyty paljon keskusteluja, osa puhuu sen puolesta ja osa on sitä vastaan. Loppujen lopuksihan kyse on maku-asioista.
Itse tykkään langasta, se on ihanan pehmoista ja tosi mukava lanka neuloa.

Oletteko te kokeilleet Socki-lankaa?
Millaisia kokemuksia teillä on kyseisestä langasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti