perjantai 13. maaliskuuta 2020

Olohuoneen sisustusjulisteet (sis.alekoodi 30%)

/ Yhteistyössä Poster Store /


Minun ja tyttären kahden hengen kotia on vaikea määritellä millään sisustystyylillä. Kotimme ei täytä minkään tyylisuuntauksen kriteerejä, enkä tiedä sisustamisen perusperiaatteista tai nyrkkisäännöistä paljoakaan. Kotimme on meidän näköinen, ja viihdymme tyttären kanssa hyvin pikku kodissamme. Sisustamisessa minulle on tärkeintä ajattomuus, viihtyvyys, selkeys ja omat mieltymykset. Minimalistinen ja yksinkertainen tyyli viehättää minua, samoin tykkään ajattomuudesta ja valoisuudesta. Huonekalut, esineet, julisteet ja värit ovat merkittävä osa kodin sisustusta. Meidän kodin väripaletista löytyy valkoista, mustaa, harmaata ja vaaleanpunaista, kaikki lempivärejäni.
Näillä väreillä mennään vuodesta toiseen!Pientä vaihtelua ja päivitystä kodin ilmeeseen on helppo tehdä uusilla julisteilla. Poster Store on ruotsalainen, sisustusjulisteita ja kehyksiä myyvä nettikauppa. Valikoimissa on muotijulisteita, luontojulisteita, valokuvatauluja, tauluja keittiöön, lastenhuoneen sisustustauluja, sisustustauluja tekstillä, retrotauluja, sekä monia muita kauniita tauluja.
 

 ALEKOODI! Sain Poster Storelta teille alekoodin! Nyt koodilla prinsessajuttu30 saa
Poster Storen verkkokaupassa 30% alennuksen! Koodi on voimassa 20.03. saakka ja tarjous koskee julisteita, poislukien Selection-kategoria. Verkkokauppaan pääsee TÄSTÄ.

"Poster Store tarjoaa laajan valikoiman laadukkaista julisteita ja kehyksiä hyvään hintaan ja nopealla toimituksella  -Tuotteet ovat skandinaavisen designin inspiroimia, toisin sanoa elegantteja ja minimalistisia. Inspiraatiosivuilta löydät erilaisia variaatiota tauluseinän kokoamiseksi ja inspiraatiota seinätaiteeseen.  
-Tuotteet ovat edullisia, mutta myös ympäristöystävällisiä. Julisteet painetaan Ruotsissa, Tukholman lähettyvillä ympäristöystävälliselle paperille, josta ne toimitetaan varastollemme Tukholmassa ja siitä eteenpäin asiakkaille." (Lähde: Poster Store) 

1 kommentti:

  1. Kotinne näyttää sievältä <3 Oman näköinen koti on ihan paras tyylisuunta! Hienoja julisteita. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista