lauantai 16. toukokuuta 2020

Trapetsi ja voimistelurenkaat








Mun tyttärellä on temppuilijan sydän. Näin neiti itse asian sanoittaa!
Voi sitä iloa ja riemua, kun kerroin lapselle hankkineeni meille trapetsin ja voimistelurenkaat.
"ÄITI TÄÄ ON MUN ONNENPÄIVÄ, MUN ELÄMÄN PARAS PÄIVÄ!"
Ai että. Ihanaa kun lapsi osaa nauttia elämän pienistä iloista ja ennenkaikkea liikunnasta! Olen todella iloinen siitä, että lapselleni on kehittynyt positiivinen suhde liikuntaan ja hän nauttii siitä.

Nyt kun harrastustoiminta poikkeusolojen takia on ollut jäissä, on nämä Suomen Voimistelutuotteelta tilatut trapetsi ja voimistelurenkaat ollut paras hankinta pitkiin aikoihin. Yhtään liioittelematta, yhteenlasketut käyttötunnit näille renkaille ja trapetsille on meillä mennyt kevyesti yli kolmen tunnin per päivä. Tytär haluaa jatkuvasti temppuilla ja voimistella trapetsilla ja renkailla. Itsekin olen ottanut trapetsin ja renkaat osaksi kotitreeniäni. Ei siis ollenkaan turha hankinta!
 
Eilen kävin hakemassa postista vielä puisen leuanvetotangon, joka tulee omaan käyttööni.
Aivan varsin hyviä treenejä saa kotonakin tehtyä, todistetusti! Kunto ei ole karanteeniaikana laskenut yhtään, ennemminkin noussut.

 Kannustan edelleenkin suosimaan kotimaisia yrityksiä ja valitsemaan korkeatasoisia ja kestäviä, kotimaassa tehtyjä tuotteita. Lisätietoja ja asennusohjeet löydät Suomen Voimistelutuotteen verkkokaupasta.
P.s. Kesäkampanja voimassa 17.5.2020 klo 23:59 asti!

Riemukkaita hetkiä liikunnan parissa!

 / Yhteistyöpostaus, tuotteista saatu alennus /

2 kommenttia:

  1. Hyvät välineet innostavat liikkumaan. Tyttäresi on taitava temppuilija. Kauniita toukokuun päiviä teille <3

    VastaaPoista
  2. Meiltä löytyy myös nuo renkaat ja joogaliina, ovat kyllä lapsien suosiossa. Trapetsia olen miettinyt, tulisiko hankkia. Ja, juurikin noin, on myös itselle hyvää kotitreeniä.
    Aurinkoista tiistaita!

    VastaaPoista